Ned i vekt, uten sult!

Jeg må le, når jeg tenker på hva jeg trodde før. Jeg trodde, som mange andre fremdeles tror, at man må være sulten for å gå ned i vekt… At det bare er noe man må tåle, og bite i seg. Heldigvis er det ikke sånn, takk og lov.

Da jeg oppdaget lavkarbo for alvor i 2011, var det som en åpenbaring for meg. Hvor hadde dette kostholdet vært hele mitt liv liksom. Høres helt sikkert helt rart ut, men lavkarbo er virkelig det eneste som føles riktig for meg og min kropp. Det merkes jo allerede bare etter 2017, da jeg ikke klarte å fokusere nok på eget kosthold oppi den nye mammatilværelsen… Så tenker kanskje noen at dette burde da være ren rutine for en som meg. Jo, på mange måter er det det. MEN, «en som meg» er totalt avhengig av å kunne ha et visst fokus for å klare å holde meg unna sukker og karbohydrater. Da jeg er rimelig «avhengig», sånn i bunnen. Skeier jeg ut litt da, og ikke klarer å ha fokus nok. Blir utskeielsene evig lange, og kiloene kommer på.

Jeg legger på meg fort av karbohydrater, sånn er det bare. Jeg er også veldig sulten/fysen hele tiden, når jeg spiser mye karbohydrater. Samme hvilken type, det påvirker kroppen min i negativ retning.

På lavkarbo har jeg faktisk IKKE vært sulten noen gang, med unntak av kanskje startfasene når man har hatt en litt lengre utskeielse. Da kan jeg kjenne på det, men det er jo ikke verre enn å bare spise det.

Det er det som jeg liker så godt, jeg går ned i vekt og slipper følelsen av at jeg sulter meg for å få det til! Ikke bare det, men det virker stabiliserende på hormonene og jeg har pcos syndrom. Nå er jeg veldig klar for å komme tilbake til matchvekta mi, atter en gang.

Uten følelsen av å sulte meg, men med masse god mat og fett uten dårlig samvittighet❤️

Bare en fridag igjen før jeg begynner på jobb igjen nå, det er så spennende. Jeg er veldig klar for 2018, og til jul håper jeg at jeg har 20 kg i minus igjen!

Første uken på lavkarbo igjen er snart over, og jeg er definitivt i ketose. Her skal jeg være en goood stund nå, det føles riktig! 😄

Trodde du også at du må være sulten for å gå ned i vekt ? Har du også opplevd at det faktisk er mulig uten sult hele tiden? Fortell meg gjerne😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s