Bli inspirert og få den hjelpen du trenger til vekttap og et sunnere liv!

Reklame for egen bedrift! 

Da er mammapermisjonen offisielt over for min del, det gikk fort. Men det føles ganske så  bra, og endelig begynne å jobbe igjen med det jeg brenner aller mest for. Jeg er iallefall klar, selv om det er mange følelser i sving. Mammahjertet er der hele tiden, men det er allikevel tid for å komme tilbake i jobb. Det å kunne hjelpe andre til å oppleve hvordan man kan endre sin livsstil, få det bedre og miste noen kilo føles veldig bra. Jeg synes kanskje det viktigste å lære bort, er det å faktisk endre livsstil og ikke bare tenke på vekt og kilo. Det kommer noen nyheter i år, og noe er det samme. Nyheten som er tilgjengelig fra nyåpningen nå, er en SMS tjeneste. Andre nyheter vil også komme etterhvert, så her blir det mye spennende for 2018. Det kan jeg love. Jeg tenker jeg kan fortelle litt om hva jeg tilbyr her nå, og linke til nettbutikken på de forskjellige tilbudene. Nettbutikken er nå åpen, så det skal være mulig å bestille dette fra og med nå ikveld.

Din inspirasjonsguide.

Inspirasjonsguiden! 

Den ble utrolig populær da jeg lanserte denne for første gang høsten 2016, over 500 eksemplarer ble solgt før jeg gikk i mammapermisjon. Jeg skrev denne med tanke på å hjelpe andre til en varig livsstilsendring, og tilbakemeldingene jeg har fått på den har vært veldig gode. Den inneholder oppskrifter, i tillegg til mange tips og gode råd. Den vil også kunne være til hjelp med den mentale biten  ved en livsstilsendring, som er så utrolig viktig. Skal en livsstil bli varig, må hodet være på plass. Om du ønsker å bestille Inspirasjonsguiden, kan du finne den i nettbutikken HER (adlink). Den er på tilbud nå, kr. 209,- og da er fraktkostnadene inkludert i prisen. (Ordinær pris kr. 249,- inkl fraktkostnader). Ønsker du å bestille uten å benytte paypal, kan du gjøre dette til mailadresse: inspirasjonsguiden@outlook.com, skriv ditt fulle navn og adresse og hvor mange eksemplar du ønsker å kjøpe. Du vil da motta betalingsinformasjon fra meg på mailen din.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

Foto: Pål Bentdal

SMS veiledning (Nyhet)!

Her får du mulighet til å bli veiledet av meg, via SMS. De fleste av oss har jo alltid mobilen med oss, og det gjør det lettvint og raskt. Tjenesten varer i en mnd (4 uker), og du vil ha mulighet til å stille meg spørsmål via SMS. I tillegg vil du selv motta daglig SMS fra meg, med motivasjon, tips og enkelte dager oppskrifter. Tanken er at du skal bli motivert til å mestre livsstilsendringen din, og du har meg som backup når ting blir vanskelig. Eller du rett og slett trenger hjelp til noe du lurer på. Det blir som et lite lavkarbokurs via SMS. Tilbud nå er kr. 799,- inkl. moms (ordinær pris kr. 999,- inkl. moms)og du kan bestille tjenesten HER (adlink). Ønsker du å betale med faktura, må du kontakte meg på mail: inspirasjonsguiden@outlook.com

DSC_0297

Lavkarbokurs!

Kurset går over 4 uker, og du kan bo hvor som helst i landet. Jeg kjører nemlig kurs via mail/SMS og telefonsamtaler. Kurset inneholder to kurshefter som du får tilsendt elektronisk på mail, og du får totalt 4 telefonkonsultasjoner med meg i kursperioden. Hver samtale varer ca. 45 min, og du får en pr. uke. Du bør være tilgjengelig for samtale mellom 09 og 15 i ukedagene. Gir en god innføring i lavkarbokosthold, og passer spesielt godt for nybegynnere. Kurset passer også for deg som har en del kunnskap, men trenger støtte og veiledning til å holde på nye vaner. Kurset er nå på tilbud til kr. 1299,- inkl. moms (ordinær pris kr. 1599,- inkl. moms). Du kan bestille kurset HER (adlink). Ønsker du å betale med faktura, må du kontakte meg på mail: inspirasjonsguiden@outlook.com

2016-03-19 06.01.47

Diverse kostholdsplaner!

Boostmeny inkl. veiledning på mail! 

Den mest populære kostplanen, går over 1 uke. Den er perfekt for å få kroppen raskt i ketose, og kan gi en ekstra boost i vekttapet. Max 10 gram karbohydrater pr.dag, men variert og god mat. Du kan få veiledning pr. mail i en uke ved behov. Er på tilbud nå til kr. 119,- inkl. moms (ordinær pris kr. 149,- inkl. moms). Kan bestilles på siden HER (adlink).

Strikt lavkarbo 4 uker inkl. veiledning på mail!

Anbefales etter en uke med boostmeny, men er også ideell for start og du vil komme i ketose. Kostplanen har max 15 gram karbohydrater pr. dag, og inneholder variert og god mat. Trenger du hjelp, får du dette via mail i 4 uker. Tilbud nå kr. 350,- inkl. moms (ordinær pris kr. 400 inkl. moms). Kostplanen kan bestilles på siden HER (adlink).

Moderat lavkarbo 4 uker inkl. veiledning på mail!

For deg som ikke ønsker å spise altfor strikt, men samtidig ligge litt nede på karbohydrater. Kostplanen har max 30 gram karbohydrater pr. dag. Trenger du hjelp, får du dette via mail i 4 uker. Tilbud nå kr. 350,- inkl. moms (ordniær pris kr. 400 inkl. moms). Kostplanen kan bestilles på siden HER (adlink).

Karbohydratredusert meny 4 uker inkl. veiledning på mail! 

Perfekt for deg som ønsker rom for mer karbohydrater, men samtidig ønsker å spise godt innenfor lavkarbobegrepet. Kostplanen har max 50 gram karbohydrater pr.dag. Trenger du hjelp, får du dette via mail i 4 uker. Tilbud nå kr. 350,- inkl. moms (ordinær pris kr. 400 inkl. moms). Kostplanen kan bestilles på siden HER (adlink).

 

Da har jeg fått med det som er aktuelt nå, og håper du finner noe som passer for deg. Når det gjelder lavkarbokursene med telefonkonsultasjoner så er det begrenset med antall plasser, men alle de andre tilbudene er ubegrenset. Kan være verdt å merke seg at veiledning på mail og SMS foregår i kontortid i ukedagene. Kontortid fra 08-16 mandag-fredag.

Lurer du på noe før du evt. bestiller, kontakter du meg på mail: inspirasjonsguiden@outlook.com 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, lavkarbokurs og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s