Vekttap og resultater uken som gikk!

Inneholder reklamelenker til egen butikk!

Da var første uken over for min del, siden jeg startet 2.januar som var en tirsdag. Blir det oppdateringer på tirsdager fremover. Det kommer jeg til å gjøre hver eneste tirsdag fremover, så dere skal få følge min egen reise også nå fremover. Jeg ser ikke med tungt sinn på oppgaven jeg har med å komme meg ned igjen i vekt nå, jeg vet jeg kommer dit. Tidligere (før jeg oppdaget både lavkarbo og livsstil), var jeg ofte redd for å ikke lykkes. Eller egentlig kan jeg vel si at jeg dømte meg selv nord og ned, før jeg i det hele tatt hadde startet. Nå har jeg jo et vekttap bak meg på 60 kg, og ja, det tok sin tid. Men hele reisen var verdt det, og jeg nådde jo målet mitt om å bli mamma. Verdens nydeligste gutt blir snart 1 år, tenk det 🙂

Nå er det altså disse 20 kg i første omgang jeg vil ned, og jeg satser på at jeg skal klare det iløpet av 2018. Jeg er ikke fan av å legge for stort press på at alt skal skje så himla fort, da liker jeg heller å bli overrasket over at jeg klarer det før. Jeg jobber også mye med hodet, og er forberedt på at jeg kanskje ikke kommer helt i mål. Men det gjør jo ikke noe det, så lenger jeg gjør mitt beste. Om det mangler et par kilo når 2019 kommer, er jo ikke det noe nederlag. Da er det bare å fortsette, og så kommer dem til slutt. Snakker altså ikke om å lage meg unnskyldninger, spise usunt i tide og utide og bare ta ting halvveis. Men kroppen klarer man ikke alltid å styre som man vil, for å si det mildt. Da må man faktisk ha en åpen innstilling, og da handler det mye om å være forberedt på at man kanskje ikke kommer helt dit man ville. Innen tiden man hadde satt seg. Da blir ikke skuffelsen så stor. Samtidig mener jo jeg at jeg har satt meg et meget realistisk mål, det skal ikke være umulig å klare å gå ned 20 kg på et år. Det skal tvert imot være meget mulig, de fleste krever nok langt mer av seg selv på langt kortere tid. Dessverre. Mitt råd til det: Det er ikke lurt 😉

Siste uken nå har gått veldig fint for min del. Har ikke hatt noe søtsug, jeg har spist riktig mat og jeg er i ketose. Jeg bruker ikke ketose stix slik mange kanskje gjør, men jeg har ikke problemer med å vite når jeg er i ketose. Dessverre får jeg som mange andre, denne dårlige ånden. Det er liksom et sikkert kjennetegn, når den er der da er jeg i ketose. I tillegg så blir kroppen min veldig rolig i ketose, jeg fyser ikke på noe og har full kontroll over det meste. Det er nok derfor jeg foretrekker denne formen for lavkarbo, og selv når jeg er i mål igjen vektmessig. Kommer jeg nok til å spise ganske strikt lavkarbo videre også, det gjorde jeg før også. Det er rett og slett en livsstil for meg, og det kommer det alltid til å være.

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg skulle ta blodprøver hos legen, for å sjekke litt diverse etter fødsel? Blant annet stoffskifte mitt. Vel, det var ikke forrige fredag jeg skulle det, men fredag denne uken 😀 He he he, heldigvis så dobbeltsjekka jeg datoen før jeg reiste avgårde…. hadde nok blitt ganske muggen om jeg dro dit og så var det feil. Værste var nesten at jeg hadde sagt til mannen at jeg bare kunne stå opp med Sander den dagen også, siden jeg måtte opp tidlig til timen allikevel… Og jeg trengte egentlig å sove litt lenger, fordi jeg hadde sovet utrolig lite ganske lenge. Ble ganske så oppgitt over meg selv da ja..

Nå prater jeg meg helt bort her, for dere er vel kanskje nygjerrige på at jeg skal komme til resultatene mine? 😉 Det har altså gått strålende med kostholdet, hadde egentlig ikke ventet annet. Men hvordan er det så med resultatene på vekta og i cm?

Siste uken har jeg gått ned 2,2 kg, og 3 cm fordelt på kroppen. 

Ikke så mye forandring på cm synes jeg, hadde trodd det var litt mer. Men er veldig fornøyd med vekttapet, kan ikke forvente meg mer synes jeg. Selv om det var første uken tilbake på ketose.

Dette betyr jo at jeg da har 17,8 kg igjen til målet mitt, så jeg er godt i gang. 

Ifjor dreide det seg ikke så mye om vekttap for min del, jeg prøvde heller å fokusere på at jeg måtte prøve å få kosten litt på plass igjen etter den værste mammatåka. Lyktes faktisk ikke helt med det, før jeg la om igjen i november. Blitt en del utskeielser i forbindelse med jula, mer enn jeg hadde planlagt dessverre. Dette sukkertrollet har nok fått lov til å plante seg litt ekstra godt hos med i 2017.

Planen nå er dermed å bare holde seg i ketose, en lang stund. Foreløpig mål er 3 mnd i ketose, og så får jeg se videre der ifra. Som mange vet, er jeg ikke noe fan av å være for «perfekt». Da det er ganske så umulig å leve opp til i lengden. Men samtidig er det ganske så viktig for meg nå og få en ordentlig start, holde meg over lang tid og få ting på avstand igjen. Før jeg i det hele tatt kan våge å tenke på en utskeielse. Det handler om å kjenne kroppen sin rett og slett, og min kropp sier nå at det er lurt å bare holde seg i ketose en god stund.

1104700-10-1332187568191

Heldigvis er jeg LANGT unna der jeg var, og takk og lov for det. Skal aldri tilbake dit 😉 Så må dere huske at jeg skal ha livesending på FB-siden min imorgen 😉 Onsdag 10. januar kl.20.00 FB-siden min finner dere HER

Ellers er jeg jo faktisk tilbake i jobb nå, og det er mulig å bestille Inspirasjonsguiden igjen m.m. Jeg har gode tilbud nå i januar. Om dere lurer på hva jeg tilbyr kan dere sjekke HER og HER (adlinks). Mitt mål er å hjelpe andre til å endre livsstilen for godt, og dermed oppnå et vekttap som varer. 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, lavkarbokurs, Ned 20 kg i 2018 og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s