Kjøttsaus med squashgetti!

Om du elsker kjøttsaus og pasta, kan kanskje denne lavkarbovarianten friste? Selvsagt smaker det ikke det samme som pasta, men den er himmelsk god allikevel. Når man ønsker å endre livsstil, må man innstille hodet på at ting blir litt annerledes. Være åpen i sinnet, hjelper godt på. Det blir enkelte nye smaker og kombinasjoner, men tenk heller på hvor spennende det er. Istedenfor å bruke mye energi på å savne det som var. Ofte er lavkarbovarianter ekstra smakfulle, synes jeg. Her skal dere få en super oppskrift, topp hverdagsmat som enkelt kan kombineres med hele familien.

Kjøttsaus med squashgetti!

Kjøttsaus: 

  • 1 pakke kjøttdeig
  • 1 stor økologisk rødløk
  • 1 stor økologisk paprika
  • 1 Kartong med økologisk hakkede tomater
  • Økologiske krydder, jeg er hekta på Simply Organics hvitløkssalt og sort pepper

Stek kjøttdeigen, bruk gjerne litt økologisk smør til steking (Røros smør for eksempel). Tilsett hakket løk og paprika, stekes sammen noen minutter til grønnsakene blir blanke. Hell over de hakka tomatene, og la det hele småkoke i 10-15 minutter. Smak til med det du ønsker av krydder, jeg bruker utelukkende økologisk krydder på alt om dagen.

Squashgetti:

Enkelt som bare det, strimle squash med ostehøvel, potetskreller eller spirelli. Kjempenkelt rett og slett. Kok opp vann med litt salt i, helst et uraffinert salt som har alle mineraler og sporstoffer inntakt. Squashen skal bare varmes i 30 sekunder, så er det klar. Alternativt er det helt innafor og bare varme squash i kjøttsausen like før servering. Det enkle er ofte det beste.

Ønsker du parmesan, kan du rive dette over ved servering.

DSC_0074

Da håper jeg dette kan falle i smak hos noen, for min egen del er ikke pasta et savn overhodet. Et stort ja til mye mer grønnsaker i kostholdet, istedenfor meningsløs stivelse fra pasta 😉

Annonse!

Ønsker du en komplett guide til å endre din livsstil? Inspirasjonsguiden inneholder alt du trenger av oppskrifter, tips og gode råd. I tillegg til fokus på det mentale, som man trenger for å få til en varig endring. 72 sider med nyttig lesning, du kan bestille den HER (adlink).

Vil du gjerne ha komplette kostholdsplaner, for konkret starthjelp? Med mulighet for veiledning via mail? Det kan du bestille HER (adlink).

Jeg tilbyr også kurs, kanskje du ønsker å prøve mitt helt nye SMS kurs med veiledning? Det kan du bestille HER (adlink)

God starthjelp kan bety alt for om du lykkes med din livsstilsendring!

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag!, lavkarbokurs og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s