Selvsabotasje!

Mange tenker ikke over det, men det utrolig lett å sabotere en endring for seg selv. Om vi bare begynner å vikle oss inn i feil tankemønster, kan vi sikkert finne over 1000 (dårlige) unnskyldninger for hvorfor vi bare vil ha…… (sett inn det som passer).

Ofte tenker man jo at det bare skal være den ene sjokoladen, det ene kakestykket osv. Sannheten blir ofte en annen, om man først setter i gang. Særlig om man sliter med sukkeravhengighet, slik mange gjør i en eller annen grad. Dette med avhengighet til det søte, er fryktelig vanskelig. Nå er det jo egentlig litt forskjell på avhengighet, og det å være litt for glad i det.. Men for enkelhetens skyld skriver jeg sukkeravhengighet, og der er vi mange i samme båt tror jeg.

Vi er igjen tilbake til den ene tingen: Fokus på det du ønsker og oppnå/endre, i dette tilfellet livsstilen din. 

Det er ingen enkel oppgave, aldeles ikke! Men du må ha fokuset på plass, hodet med deg og du må sortere ut de tankene som sier at du bare skal ha en…… (sett inn det som passer). Jeg kan nesten love deg at det neppe blir med én, særlig om du er helt i startfasen. For da begynner hjulene og rulle, du får vann på mølla og planlegger så ny start på mandag igjen. Flere som kjenner seg igjen? 😉

Det er ikke nødvendigvis «feil» om det skjer en gang, og man starter på nytt og så går alt mye bedre. Vi er mennesker som feiler og lærer underveis, heldigvis. Det som blir feil er derimot om du ender opp som en evig «mandags-slanker». Det vet vi jo alle at ikke er særlig gunstig, ikke skaper det gode vaner på sikt heller. Det fører vel heller tvert imot til at man bare gir opp hele greia til slutt, fordi mestringsfølelsen uteblir.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

Foto: Pål Bentdal

Ta makten tilbake, ikke lytt til den selvsaboterende stemmen inni deg og vær sterk. Du har det nemlig i deg, selv om du ikke helt tror på det. Da må du for øvrig grave frem tro på deg selv også, det kan du lese mer om HER 

Ingen andre kan endre deg, enn nettopp du selv  ❤ 

Imorgen blir det ny livesending/direktesending på min FB-side (link), da skal jeg prate litt om dette med avhengighet til sukker og hvordan man kan prøve å komme i en bedre balanse og overvinne det 🙂 Logg deg på Facebook kl.19.00 imorgen altså, så sees vi! 

Annonse!

Om du har spørsmål om mine tjenester, som veiledning/kurs, kostplaner eller den komplette Inspirasjonsguiden min, kan du sende meg mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Det er mulig å gjøre bestilling med faktura.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til Selvsabotasje!

  1. Ellen J sier:

    Tusen takk, jeg satt akkurat å tenkte at i kveld blir det sjokolade, men nå ombestemte jeg meg 💜👊🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s