Kjøp Inspirasjonsguiden nå, få med gratis kostholdsplan på kjøpet!

//reklame//

Inspirasjonsguiden er allerede på salg fra før, til en meget god pris. Jeg fikk allikevel lyst til å kjøre et skikkelig knalltilbud resten av januar mnd. Nå får du ikke bare Inspirasjonsguiden tilsendt i posten når du bestiller, men du får også en helt gratis kostholdsplan for en uke med på kjøpet ditt.

Din inspirasjonsguide.

Ordinær pris for Inspirasjonsguiden og kostholdsplan for en uke: kr. 388,-

Nå får du altså Inspirasjonsguiden tilsendt i posten, OG en kostholdsplan tilsendt på mailen din helt gratis. Total pris kr. 209,- for alt inkl. fraktkostnader. Kostholdsplanen inneholder i tillegg lavkarbomat som er veldig enkel å lage og ganske så rimelig i innkjøp. Du får også muligheten til veiledning i en uke via mail, om du trenger hjelp/støtte fra meg. Bestill ditt eksemplar av Inspirasjonsguiden HER (adlink).

Dette tilbudet varer ut januar mnd. Det vil si at alle som legger inn bestillinger fra nå av på Inspirasjonsguiden, får tilsendt kostholdsplanen av meg på sin mail. Inspirasjonsguiden er et utrolig fint verktøy, for å mestre din livsstilendring slik at den blir varig.

Happy shopping 🙂 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s