Mine resultater i uken som gikk!

Fokuset og hodet er 100% på plass, det føles så utrolig godt. Ingen problemer for min del og holde kostholdet med andre ord, maten man kan spise på ketose er jo så utrolig god. Sånn sett går det helt strålende for meg, jeg trives kjempegodt (som alltid på lchf).

Når det kommer til mine resultater på vekten denne uken, kan man vel heller si at det er ikke noe resultat siste uken. Den siste uken har jeg gått ned den svimlende summen av 0 gram 🙂 Jeg har heller ikke gått opp, så det er da positivt.

For min del nå siste uken, så er jeg 99,9% sikker på at det er hormonelt betinget. Så får jeg se neste uke igjen, om det har skjedd noe da. Vekttap går i rykk og napp, og jo fortere vi godtar det jo bedre er det. Jeg tenkte faktisk at akkurat dette med vekttap skulle være tema for neste direktesending på facebook. Tenkte jeg skulle snakke om det på mandag 22.januar kl.19.00. Jeg går også på direkten førstkommende torsdag kl.19.00. Men da skal jeg holde et lite foredrag om min reise osv. Slik at dere skal få et bedre innblikk i det.

Det som derimot har gledet meg den siste uken, er at jeg har gått ned noe mer i cm enn forrige uke. Første uken gikk jeg ned 2,2 kg, men bare 2 cm tror jeg det var. Den siste uken nå har jeg gått ned 5 cm fordelt på kroppen, så det er jeg veldig fornøyd med 🙂 Anbefaler egentlig alle som en til å måle seg i cm, i tillegg til å holde øye med vekten. Svikter det ene litt, kan det andre motivere osv.

Noen lurer kanskje på om jeg ikke mister litt motivasjon når det blir en slik uke? 

Overhodet ikke, jeg koser meg med god mat og nyter velværet som lavkarbo gir meg. Enkelt og greit, det er nesten den beste premien av dem alle. Jeg sliter jo litt for tiden, med at jeg er mye trøtt/sliten for tiden, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg har vært hos legen og tatt blodprøver, venter på svar. Men en ting kan jeg si, jeg merker allikevel bedring av å spise lchf. Spiser jeg mye karbohydrater, kan jeg doble plagene for å si det sånn.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

Foto: Pål Bentdal!

Jeg nyter tilværelsen med andre ord, selv om det ikke ble noe vekttap denne uken her. Tid har jeg nok av, og til slutt kommer jeg i mål igjen. 

Fortell meg gjerne hvordan din uke har vært, og om du fremdeles er ved friskt mot 🙂

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Ned 20 kg i 2018 og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Mine resultater i uken som gikk!

 1. Lena sier:

  Hvilken mat spiser du . Er d enkelt å få tak i på bygda dær det ikke er mulighet å handle slik som det er på store shoppingsteder . Har du et eksempel på en da og hva koster d .

  • Lavkarbotips sier:

   Hei Lena 😀Vet du, du kan absolutt klare det med maten på bygda. Bor ikke i by selv, og får alt jeg trenger og mer til 😀Jeg spiser helt vanlig mat, og jeg benytter faktisk nesten aldri noen spesialvarer. Egg, fisk, kylling/kjøtt, grønnsaker og naturlige fettkilder som smør, majones, avokado, nøtter osv for eks. Får man jo overalt 👌🏻

 2. Lise-marie sier:

  Du har jo vært og ER utrolig flink da:) Jeg begynte 2 januar igjen og synes det går ganske bra. Mister litt matlyst etter en stund på lavkarbo, men det går seg vel til håper jeg. Lykke til videre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s