Kjøttboller med blomkål!

Tenkte det var tid for å dele en oppskrift igjen, jeg prøver å holde en balanse på bloggen. Balanse mellom å gi gode tips og råd, og oppskrifter. Dere må også gjerne fortelle meg hva dere ønsker mer av, så skal jeg prøve og imøtekomme så godt som mulig er 🙂

Så over til dagens oppskrifter, typisk hverdagsmiddag. Men det er utrolig godt, og enkelt.

Kjøttboller med blomkål!

  • 1 pakke karbonadedeig
  • 1 økologisk rødløk
  • 1 økologisk egg
  • Økologisk pepper
  • Økologisk hvitløkssalt

Du kan bruke vanlig krydder også, det må ikke være økologisk. Bland alt sammen i mikser, form dem til kjøttboller. Kok kjøttbollene i kraft eller vann, alt etter hva du har tilgjengelig. Tilsett ca. 1-2 dl kremfløte på slutten, og jevn med JBK eller Xanthan Gum. Jeg foretrekker sistnevnte, for den kan bare strøs over og blandes inn. Klumper ikke så lett som JBK, og gir en bedre konsistens. Du kan selvsagt velge å jevne med maizena eller lignende, men, det er jo ikke direkte lavkarbo….

Server med dampet blomkål, veldig godt.

DSC_0048

Tenk så mye deilig og smakfull mat man kan lage, og allikevel være sunn og gå ned i vekt. Det er ganske så fantastisk! De fleste tror jo at man må være sulten for og oppnå resultater, det stemmer jo heldigvis ikke. Er så glad jeg oppdaget lavkarbo, virkelig ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s