Mine resultater uken som gikk!

Da er det tirsdag, og statusdag for min del. Siden jeg startet en tirsdag, gjør jeg status på fremgangen min hver tirsdag. Forrige uke husker dere kanskje at vekten min stod helt stille, men jeg hadde gått ned i cm. Jeg tok ikke det så tungt, har fortsatt akkurat som før. Det er det eneste som hjelper på sikt. Vet ikke om du har sett livesendingen min på facebook igår? Der pratet jeg om dette med vekttap, og overfokus på vekt. Jeg har livesendinger hver mandag og torsdag kl.19.00, med forskjellige temaer på min FB side «Lavkarbotips»

Men over til det jeg skulle bloggen nå. Det var min fremgang uken som gikk.

Jeg har kun gått ned 1 cm sist uke. Men, jeg har gått ned 800 gram. Det er jeg strålende fornøyd med, må jeg bare si. Det vil si at jeg nå siden starten 2.januar, har gått ned totalt 3 kg. Jeg er fornøyd, og konstanterer at jeg har 17 kg igjen av årsmålet mitt.

Jeg har et ganske realistisk delmål nå, 5 kg ned til påske. Der mangler jeg jo bare 2 kg nå, så det regner jeg med går bra i boks. Så er målet 5 kg til før Juli. Så får vi se da, hvordan det går 🙂

Dette beviser bare atter en gang, vekttap går i rykk og napp. Man kan ikke gi opp av stillstand en uke.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

En fornøyd Ingrid idag, og jeg fortsetter som før inn i ny uke. Min 4 uke nå i ketose, og det føles veldig deilig ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Ned 20 kg i 2018 og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s