Ny bok, ketoseguiden!

//reklame//

Dette her har jeg virkelig jobbet hardt med en god stund, og den siste tiden har jeg laget mye deilig mat for å få delikate bilder til oppskriftene. Samt kvalitetssjekket oppskriftene såklart. Det har gått i et fra morgen til kveld, så nå er det kjempedeilig og endelig få den i trykken.

Jeg er selvsagt helt utrolig spent på mottagelsen, og en smule nervøs. Jeg har delt min metode i boken, og det er ved hjelp av denne typen mat jeg gikk ned 60 kg. Mye fett, og lite karbohydrater.

Her har jeg jobbet hardt for at du skal få mest mulig ut av den, og den inneholder:

  • God informasjon som er viktig og vite før du starter
  • En kickstart kostholdsplan for en uke
  • Kostholdsplan for 4 uker for ketose selvsagt
  • Du får altså kostplan for totalt 5 uker
  • 41 oppskrifter på deilig mat, med delikate bilder
  • Gode tips for tiden etter du har nådd vektmålet ditt

I tillegg til en komplett guide for vekttap med ketose, får du mulighet til å spørre meg på mail i 5 uker om du lurer på noe. Jeg støtter deg altså i din startfase, slik at du skal komme ordentlig godt i gang. Mailadressen står oppgitt i boken.

Boken er altså basert på min metode, hvilke mat jeg spiste meg ned i vekt med. Jeg åpner nå for forhåndssalg, leveringstiden vil dessverre være på ca.3,5 uke i starten. Men, bestiller du ditt eksemplar nå, kan jeg sende kostplanene fra boken på PDF-fil til deg (på din mailadresse). Slik at du kan komme i gang med planer og veiledning med det samme, mens du venter på boken. Jeg gir en fantastisk pris nå for alt dette, om du forhåndsbestiller får du alt sammen for bare kr. 299,- alt inkl. i prisen.

Ketoseguiden 2018.

Ønsker du og sikre deg et eksemplar av min nye bok, kan du altså forhåndsbestille den HER (adlink). Jeg har stor tro på at jeg kan hjelpe deg godt i gang med denne boken, og håper du er klar for å ta sats. 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Mine bøker og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s