Oppdatering av egne resultater!

//inneholder reklamelenker//

Jeg tok jo en spontan livesending på facebook tirsdag som var, fordi jeg følte jeg ville formidle litt «direkte» til dere. Mest fordi jeg følte for å vise at man ikke må henge seg opp i kun tallet på vekten.

Tenker allikevel og oppdatere litt her på bloggen også, for da har jeg det liksom lagret her også. Og dere som evt. ikke følger FB siden min «Lavkarbotips» også får lese.

Fra tirsdag forrige uke, til nå tirsdag som var hadde jeg altså gått opp på vekten. Den viste en oppgang på 400 gram, i forhold til forrige oppdatering. Jeg var blid allikevel, ble ikke skuffet og hadde en meget god dag 🙂 Det var derfor jeg valgte og ta det live, for å vise at jeg faktisk var like glad. At det ikke bare var noe jeg skrev, for å skrive det. Jeg satser på at det syntes også, da jeg fortalte om det. Jeg glemte og måle meg i cm den morgenen, og jeg har fremdeles glemt det. He he he… Så jeg tar det igjen på tirsdag som kommer tenker jeg, er helt ærlig ikke så kjempe opphengt i verken vekt eller cm. Joda, jeg har helt klare mål om å komme meg ned igjen i vekt i år, for all del. Det er jo også reisen min tilbake etter graviditet og fødsel jeg nå deler med dere, og hadde det ikke vært et mål for meg å gå ned igjen, hadde det vært rart. For helsemessig var jeg ikke sunn ifjor, rett og slett. Og så ærlig har jeg vært med dere, men jeg er også helt ærlig når jeg sier jeg er på plass igjen nå. Jeg lever livsstilen min, og fokuserer mest på det.

Jeg er sunn, spiser lchf og har det riktig så bra. Om dere følger meg på Snapchat (Lavkarbotips endeligmamma), har dere kanskje sett at prøvesvarene hos legen var topp (alt var topp etter mitt syn, legen var ikke helt fornøyd med en prøve 😉 Og dere kan jo sikkert alle tippe hvilken prøve det var 😀 En prøve jeg for øvrig driter i!! 🙂

Nok om det, dere kan sjekke Snapchat. Som for øvrig er veldig moro! Jeg hadde mine tvil om jeg skulle på Snapchat, men jeg angrer ikke. Veldig gøy og praktisk.

Nå skriver jeg meg jo helt bort her, det var jo ikke det jeg skulle. Jeg skulle formidle at man ikke skal la tallet på vekta ødelegge hele dagen. Det bør iallefall ikke få ødelegge din fremtid og dine valg på en negativ måte. Jeg mener det helt dønn seriøst, det er ikke noe og bry seg om. Ingen går jevnt nedover i vekt, så lenge nåla over tid peker i riktig retning er det akkurat det som teller. Det kan egentlig være en mye bedre ide og gjøre seg opp en månedsstatus, istedenfor fra uke til uke. Etter en mnd. ser du hvor mye du har gått ned, og har du gått ned da er jo alt bare velstand. Alle må være obs på at veier du deg hver uke, vil du se litt variabler på vekten. Har du vært flink og vet du ikke har gjort noe feil, ja da er det ikke annen forklaring enn endring i væskebalansen i kroppen din.

Og dere: Det kan du faktisk IKKE gjøre noe med!!!! Det er komplett umulig, dette er noe kroppen regulerer selv etter BEHOV! Så slapp av, se videre og gled deg over kroppen sitt velvære og god helse! Helsemessig gevinst forsvinner ikke selv om du står stille eller svinger litt opp på vekta! 🙂 

Litt «streng» tale fra meg der, men jeg VET at mange blir skuffa og mister motet av den forbanna vekta. Tro meg, jeg kan jo forstå det. Jeg var akkurat like opphengt i dette selv, før i tiden. Jeg var helt desperat, og stod vekta stille gikk jeg rett i kjelleren med en gang og ga faktisk opp. Fordi det ikke var vits allikevel…. ja, for det hjelper jo innmari godt å gi opp. Ikke sant? 😉 Så tro meg, jeg forstår. Men da ser jeg det også som min plikt og prøve å gi dere noen andre holdepunkter, som gjør at du ikke gir opp like lett pga dette.

Din inspirasjonsguide.

Jeg selger fremdeles Inspirasjonsguiden, og den er et helt YPPERLIG verktøy for mental trening i forbindelse med livsstil. Den inneholder selvsagt også informasjon om lavkarbo rent praktisk, og mange oppskrifter. Ved kjøpt av Inspirasjonsguiden får du også tilsendt en GRATIS kostplan med veiledning på mail, så jeg kan bistå deg i starten. Den kan bestilles her (adlink) Det er mulig med kjøp på faktura, følg da instruksjonen i nettbutikken 🙂 Kostnad for Inspirasjonsguiden er for øyeblikket kr. 209,- (gratis frakt). Ordinær pris kr. 249,-

Ketoseguiden forside

Jeg har jo også en helt ny bok i trykken nå, Ketoseguiden. Den er om ketose, enkelt og greit. Hvordan du forbereder deg, oppskrifter og faktisk kostplan for hele 5 uker i ketose. Det som er spesielt med kjøpet av denne boken, er at du får veiledning i hele 5 uker på mail av meg. Siden boken ikke er helt klar for utsendelse enda, kjører jeg også knallpris på den pakken. Kr. 299,- (gratis frakt). Ordinær pris kr. 350,- som er ganske så billig i seg selv for alt det vil inneholde av hjelp 🙂 Når jeg skriver veiledning på mail, betyr jo det at du som kunde får personlig hjelp av meg, IKKE via en felles gruppe. Ketose er gunstig for deg som sliter med sukkeravhengighet, og det er også en veldig behagelig måte å gå ned i vekt på. Veldig godt egnet for deg som har mer enn 10 kg og gå ned. Må allikevel nevne at ketose IKKE er en mirakelkur! Mange går effektivt ned i vekt på den måten, men, det er ikke en mirakelkur 😉 Et sunt vekttap vil uansett være rundt 0,5 kg pr. uke. i snitt! (Legg merke til at jeg skriver snitt 😉 Klarer man mer, bør det sees på som ren bonus. Huritghet på vekttap varierer også veldig fra person til person! Ketoseguiden kan forhåndsbestilles HER (adlink), og alle som forhåndsbestiller får tilsendt kostplanen fra boka (det er mye mer i selve boka) på PDF-fil. Slik at det er mulig og starte før selve boken kommer om man ønsker det 🙂 Faktura er mulig, send da postadressen din på mail til: ketoseguiden@outlook.com Så vil du motta PDF og faktura på mail fra meg.

Skulle du ønske og bestille BEGGE bøkene av meg, får du noe rabatt ved og bestille bokpakken her (adlink)

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s