Jeg skal booste fra imorgen!

//inneholder reklamelenker//

God søndag alle sammen! Jeg håper alle sammen har det strålende fint? Her går det bare fint, har overlevd min første morsdag❤️he he he he. Sander har vært skikkelig uheldig idag da, og spydd opp 3 av 4 måltider… Neida, ikke spysyk. Bare vært Max uheldig😳 enten satt i halsen, og siste gang var han kjapp og putta en serviett i munnen som han fikk løs en liten papirbit av. Vel, han brakk seg bra da for å si det sånn. Stakkar❤️ Ellers har dagen gått helt fint, vi har kosa oss veldig.

Jeg har det fint med kostholdet mitt også, ikke noen problemer egentlig. Jeg har spist lavkarbo idag også, selv med nydelige boller på bordet hos mine foreldre. Det har gått veldig fint, og jeg føler meg sterk i hodet 💪🏻😀

Jeg har jo gått ned i vekt siden 2. januar, enn noe tregere enn før. I tillegg merker jeg at kroppen min ikke spiller særlig på lag rent hormonmessig, pcos i tillegg til at den sikkert er litt forvirra fremdeles etter graviditeten og fødsel etc. Jeg jobber ekstremt mye med å være fornøyd med alle skritt i riktig retning. Nedgang er medgang, og cm ned er også like bra ❤️ Allikevel skal jeg faktisk for første gang siden før jeg ble gravid, booste en uke. Jeg booster fra imorgen og skal booste hele uka, altså 7 dager. Er veldig spent på om det gir meg noe ekstra nå slik som før. Men vi får se 😀 tenker også å kjøre planlagt periodisk faste denne uka, med spisevindu fra 09-18 tenkte jeg 😀 Jeg kommer dog til å tillate sort kaffe i fastevinduet på morgenen…. trenger kaffe når jeg står opp… For dere som ikke vet hva jeg mener med å booste:

Jeg skal spise Max 10 gram karbohydrater pr. dag kommende uke.

Jeg skal spise 1600-1700 kalorier hver dag.

Jeg skal kun drikke vann, sort kaffe og evt. te uten søtning.

Ingen meieriprodukter (kommer til å bruke smør), men bortsett fra det skal jeg ikke bruke noe annet.

Hvorfor?

Denne måten og spise på har vist seg og være svært effektiv for en ekstra boost tidligere, i vekttap, men også for å komme kjapt i ketose. Det er den mest populære av kostplanene jeg selger, og veldig mange kunder har veldig gode resultater. I min splitter nye bok, Ketoseguiden, har jeg faktisk med en ukes kostplan med boostmeny. I tillegg til 4 uker med strikt kostplan, også for ketose. Boken kan forhåndsbestilles HER (adlink) og koster nå KUN kr.299,- Da får du MYE med på kjøpet, du får boka tilsendt i posten så snart den er klar. Du får tilsendt kostplanen (som også er trykt i boka) på forhånd, slik at du kan starte før boka kommer om du vil. Mange oppskrifter i boken, god informasjon om ketose angående forberedelser og livet etter vekttapet for å holde vekten. I tillegg til komplett guide for ketose, får du også hele 5 uker med veiledning via mail. Hvor jeg kan hjelpe deg med det du måtte ha behov for, både støtte og mer praktiske ting. Med andre ord en komplett pakke, for å hjelpe deg godt i gang 😀

Ønsker du å kjøpe boken på faktura, kan jeg ordne det! Da sender du meg en mail til:ketoseguiden@outlook.com Husk og få med deg postadressen i mailen😉 Jeg er snill, og legger ikke på faktura gebyr (foreløpig). Så det koster det samme, kr.299,- Dette tilbudet kommer kun til å vare frem til 1.mars. Da vil prisen stige til ordinær pris på kr.350,- Noe som egentlig er en ganske bra pris for en sånn pakke med personlig veiledning i så mange uker inkl. 😊

Jeg selv skal altså booste fra imorgen av, og jeg gleder meg faktisk veldig. Mest spent på om det skjer noe særlig, jeg blir jo å loggføre all maten jeg spiser. For å få rette sammensetningen som en boostuke krever 😃 Og så er jeg litt spent på om jeg får ytterligere ketoflu symptomer, selv om jeg allerede er i ketose. Det har faktisk skjedd tidligere, selv om jeg har vært i ketose fra før. Gleder meg til mye god mat, og forhåpentligvis (krysser fingrene) for litt i minus på cm og vekt også etter endt uke👌🏻Jeg er klar!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s