Mine resultater etter boostuke!

//inneholder reklamelenker//

Jeg snakket jo om dette på livesendingen på Facebook, som jeg hadde på mandag. Men tenkte og skrive noen ord om det også, det kan jo være noen foretrekker å lese om det istedenfor.

Jeg hadde altså en uke med boostmat, fra mandag forrige uke, til mandag denne uken. For og forklare det litt kjapt, er boostuke en uke med:

  • Under 10 gram karbohydrater totalt hver dag
  • Ingen meieriprodukter, utenom smør
  • Kaloriinntak på rundt 16-1700 pr.dag

Dette var egentlig planen og utføre etterhvert, siden mitt mål i år faktisk er vekttap! Men jeg ville vente litt, til jeg var godt i gang etter nyttår. Jeg har spist bare etter «følelsen» siden nyttår, og gikk rimelig fort ned nesten 3 kg de første ukene. Så stagnerte jeg, og gikk opp og ned den samme kiloen over nesten 4 uker.

Jeg mistet ikke motivasjonen, for den er så sterk hos meg i år. Jeg har ikke brutt ketosen siden jeg startet 2.januar. Det er jeg meget fornøyd med, og når jeg bryter den vet jeg ikke helt. Mulig en dag i påsken, men jeg har ikke bestemt meg enda. Nå skulle jeg altså steppe opp, men hadde ikke de høyeste forventningene til vekttap siden jeg var i ketose fra før. Boosting er ikke nytt for meg, boostmeny er navnet på en kostplan som har vært meget populær i nettbutikken, siden jeg startet med kostveiledning i 2015. Boostmenyen har jeg tatt utallige ganger selv også, og den har fungert ypperlig etter utskeielse og jeg går fort opp i vekt av utskeielse. 4-5 kg kan jeg gå opp av en helg med feil mat, jeg samler altså MYE vann og det fort. Før graviditet forsvant alltid de kiloene på en boostuke, og kanskje enda bedre er det at søtsuget forsvinner etter en så strikt uke. Nå har jeg IKKE testa boosten etter utskeielse i år, men jeg testa den jo som sagt nå etter stillstand over flere uker. Jeg var i ketose ved start som sagt, men allerede på dag 2 merket jeg at kroppen begynte og respondere på dette her. Men jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle gå ned hele 2 kg på den uken! Men det gjorde jeg altså 😀👏🏻 Ble superhappy for det, og selv om motivasjonen var sterk fra før. Ville det være å lyve om jeg sa den ikke ble høynet mange hakk til av denne uken her! Målet mitt er minus 5 til påske i år, jeg har 300 gram igjen så er det målet nådd ❤️ Så det er rimelig greit innen rekkevidde kan man si. Nå er jeg så utrolig motivert for videre innsats! Delmålene mine for i år er sånn som dette: Minus 5kg fra 2.jan og frem til påske! Minus 5kg fra påske og frem til 1.juli! Minus 5 kg fra 1.juli og frem til 1.okt! Minus 5 kg fra 1.okt og frem til 23.des! Klarer jeg dette, ender jeg med 20 i minus i år. Så får jeg se om jeg jobber videre i 2019 etter det😊 Nå skal babykiloene/permisjonskiloene bøte med livet, og jeg er så glad at jeg tok til vett og ga meg selv tid til å bli klar for å ta kampen. Jeg trengte kanskje lenger tid enn andre, men jeg var ikke klar for vekttap ifjor. Enkelt og greit. Hodet MÅ være med, ellers funker det dårlig 😊 Nå er jeg derimot supergira!!! Planen videre er og fortsette med egne kostplaner, holde full oversikt. Men spise mer grønnsaker. Ketose er målet videre også selvsagt. Gullgutten vår fyller 1 år idag faktisk 💙Vi har hatt selskap og jeg skeiet ut med bær og krem😊Hadde spart opp ALLE karbohydratene idag til den skåla 🤣 Smakte himmelsk, og veldig søtt 😳 Blir en god stund til neste gang kan man si, for det trigga meg litt der og da. Men nå kjenner jeg ikke noe.

Er du nygjerrig på boostmeny og ketose for vekttap? Jeg har knalltilbud som varer ut denne mnd. på min helt ferske bok, Ketoseguiden! 😊 Kostplan for hele 5 uker finnes i boken, og første uken er nettopp en boostmeny. I tillegg er det masse nyttig info, oppskrifter osv. Komplett guide for ketose rett og slett. I tillegg til boka, får du faktisk hele 5 uker med veiledning via mail av meg. Det er alltid godt med support i starten! Knallpris frem til 1.mars for ALT: kr.299,- Ordinær pris fra 1.mars blir kr.350,- som er en bra pris for alt i seg selv.

Du finner den i nettbutikken HER (adlink). Jeg kan fikse faktura, da må du sende din bestilling på mail til: ketoseguiden@outlook.com (husk og få med postadresse)

Det var altså uken min, og jeg fortsetter fremover i nesten samme stil. Skal prøve og få oppdatert resultatene på bloggen her hver mandag fremover. Det er bare denne tiden vet dere, som alltid er litt for knapp 😉

Ønsker alle en super kveld, bursdagsgutten ligger lykkelig oppe og sover nå. Helt utslitt stakkars ❤️🎈🎁

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s