Resultat oppdatering!

Uken som gikk har vært uproblematisk i forhold til mat, jeg spiser strikt, fører opp alt jeg spiser og har full oversikt. Jeg periodisk faster fremdeles, spiser maten min mellom 10-19. Faster mellom 19-10. Men jeg merker oftere og oftere at jeg ikke spiser før nærmere 11-12 og spiser gjerne siste måltid rundt kl.18. Så fastevinduet mitt er stort sett ganske stort, men jeg finnes ikke sulten i fastevinduet mitt 😊 Merk!!! Jeg spiser minst 1700 kcal hver dag, så jeg sulter meg ikke på et minimum! Kroppen min liker mat hver dag, og nok mat.

Siste uken har jeg faktisk gått opp 400 gram. Forrige uke gikk jeg ned hele 2 kg! Det var boostuke…. 😊En uke med minimalt med karbo, ingen meierier utenom smør (det gjør jeg nå også) og rundt 1700 kcal pr dag.

Den siste uken har jeg spist 10-15 gram karbohydrater daglig, men det er nok ikke derfor vekten har hatt en liten oppsving. Etter mange år som ufrivillig barnløs, kjenner jeg kroppen min ekstremt godt! Så rundt eggløsning og rundt mensen, går jeg opp litt. Kroppen samler vann med andre ord. Jeg er nå rundt eggløsning, og kroppen samler vann. Det er veldig kjent at vi kvinner samler vann rundt mensen, men veldig mange kan også oppleve det rundt eggløsning også.

Nok om det, jeg er minst like motivert og gleder meg til fortsettelsen😃👌🏻💪🏻Håper at det er et annet tall for meg neste mandag! Det tror jeg nok også, så lenge jeg bare fortsetter på samme vis. Jeg hadde jo en sånn fantastisk boost i vekttapet mitt forrige uke med boostmeny. Så svever fremdeles litt på det😊

Annonse!

I min nye bok, Ketoseguiden, er det også kostplan for hele 5 uker. Første uken er en plan for boostuke😀 Den har blitt veldig populær, og jeg har boken på lager nå. Så leveringstiden er ganske kort for øyeblikket og flere bøker er på vei til meg. Lanseringstilbudet varer til 1.mars, den koster nå kr.299,- Men da er ALT inkl. Gratis frakt på boken, kostplan for 5 uker som også mottas digitalt OG hele 5 uker veiledning via mail av meg personlig😊 Røverkjøp vil jeg si! Ordinær pris blir kr.350,- fra 1.mars.

Kan kjøpes i nettbutikken HER (adlink) Har du ikke paypal konto kan du kjøpe den på faktura av meg. Send da mail til:ketoseguiden@outlook.com Husk og få med din fulle postadresse på bestillingen😊

Jeg har det fantastisk om dagen må jeg bare si😍

Nå skal jeg kjøre på videre fremover, fremdeles en stund til påske og jeg venter bare på at jeg skal «kicke in» målet på 5 kg ned😊 Siden jeg nå fører alt og følger mine egne prinsipper vedrørende kostplanene, vet jeg iallefall at alt er på stell sånn sett. Jeg kan rett og slett spise for mye, om jeg bare tar ting på slump (ja, det går an og spise for mye). Jeg har bursdag til helgen, men har INGEN planer om å skeie ut med kake eller lignende av den grunn nei 🤗

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s