Lavkarbo er IKKE en slankekur!

//inneholder reklamelenker/

Om du tenker at lavkarbo er en ypperlig slankekur, for en periode, da tar du helt feil. De fleste lykkes med vekttap på lavkarbo, og det er jo helt fantastisk. Men ikke fall for fristelsen og tenke at det er en kortvarig slankekur, for det fungerer ikke sånn!

Lavkarbo er IKKE en slankekur, det er en livsstil!

Jeg blir så oppgitt hver gang lavkarbo blir dratt frem som en slankekur, men det «hjalp ikke». Skal man oppnå varig vekttap MÅ livsstilen endres, og om man aldri kan tenke seg lavkarbo som livsstil skal man heller ikke begi seg ut på det.

Nå sier ikke jeg at man aldri kan spise mat med mye karbohydrater igjen, men du bør være innstilt på å leve lavkarbo for resten av livet. Selvsagt med noen unntak her og der, vi er da mennesker. Om du tenker på det, så blir det som de som er slanke, sunne og fungerer på et høykarbo kosthold. Dem spiser jo usunne ting dem også, sånn innimellom.

Derfor er fokuset på livsstil sjå viktig og ikke bare vekttap!

De fleste klarer faktisk og gå ned i vekt, men mange sliter med at de legger på seg igjen. Dette henger ofte sammen med feil fokus, og sakte tilbakegang til samme synder. Samt dårlig mentalt fokus.

Det er krevende og gå ned i vekt, men det er minst like krevende og faktisk holde den. Det kan skje ting for oss alle, som gjør at vi går litt opp i vekt i en periode. Jeg har opplevd det i flere runder, sist nå når jeg endelig ble mamma. Men aldri har tanken streifet meg om å legge lavkarbo på hylla. Det er en livsstil og jeg finner alltid tilbake ❤️

Ketoseguiden min, helt ny bok fra meg, er et ypperlig verktøy for å gå ned i vekt. I tillegg til bok med mange tips og triks, får du også kostplan for hele 5 uker og veiledning via mail i like mange uker for å sikre deg en best mulig start 😀 Den kan kjøpes i nettbutikken HER (adlink).

Eller du kan bestille den på faktura av meg. Skriv da en mail til:ketoseguiden@outlook.com med bestillingen din, og husk og skriv din postadresse så jeg får sendt boka til deg.

Ketoseguiden forside

Den er altså et veldig fint verktøy for vekttap. Men, jeg beskriver også i boken hvordan du skal gå frem for å HOLDE vekta etterpå. Du bør absolutt være innstilt på lavkarbo som livsstil, ellers er det litt bortkastet kan man si. Det vil ikke si at du må være i ketose for ettertid, bare slik at det er sagt 😉

De aller fleste jeg har vært i kontakt med som har gått tilbake til et kosthold med mye karbohydrater, har dessverre lagt på seg igjen. Det er rett og slett ikke veldig lurt, det er en grunn for at overvekten kom i utgangspunktet tenker jeg.

Jeg vet selv at jeg aldri kan satse på et høykarb kosthold på fast basis igjen, ikke frister det heller. For i de periodene jeg har vært litt av, har virkelig ikke gitt meg noe bra i det hele tatt. Lavkarbo er ypperlig for helsa og som livsstil, det er ikke en slankekur man kan ende. Men det finnes jo ikke i noen slags form. Vekttap og helse er en ferskvare, og må holdes ved like så og si daglig 😊

Heia for livsstilsendring, og nei, takk til kortvarige slankekurer!!

Det å være en evig slanker er jo egentlig ikke så mye og trakte etter egentlig❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s