Mine resultater siste uken!

/inneholder reklamelenker/

Jeg tror ikke jeg rekker livesending idag, så da tenkte jeg at jeg i det minste kan skrive resultatene mine på bloggen. Slik at jeg holder dere oppdaterte. Vet at en god del er nysgjerrige og følger meg på reisen nedover igjen nå 😉 Jeg er ikke i tvil på at jeg er på riktig vei igjen i år, alt føles veldig godt og riktig. Hodet er med og fokuset er veldig bra, utrolig hva bedre søvn hjelper på 😆

Jeg tror vi kvinner ofte legger for stort press på oss selv i barseltiden, som om vi må komme oss tilbake i form raskest mulig. Barseltiden handler ikke om egen form, vekt eller noe sånt, den handler om babyen! Det fikk jeg erfare så til de grader ifjor, var svært urealistisk av meg og tro at jeg var mentalt klar til å fokusere på kilo da lillemann bare var knappe 3 mnd. Mitt råd til dere andre:

Ikke legg for stort press på deg selv i barseltiden, det er en tid for alt!

Det er noe annet når dem vokser til, og man har mulighet for å gi litt mer fokus på seg selv igjen også.

Så over til det jeg skulle dele med dere. Den siste uken har jeg gått opp 300 gram. Jeg finnes ikke stressa over det, jeg gikk jo ned 4,2 kg på 3 uker. Litt oppgang tåler jeg denne uken her. Det er hormonelle årsaker, så jeg stresser ikke.

Første boostuken gikk jeg ned 2 kg, selv om jeg var i ketose fra før. Så gikk jeg opp 400 gram uke 2. Forrige uke gikk jeg ned 2,2 kg 😱😳 og denne uken opp 300 gram. Tror nok at jeg egentlig har gått ned, men kroppen har samlet væske i forbindelse med syklus.

Jeg booster en ny uke fra idag av, ikke noen spesiell grunn for det. Annet enn at jeg er nygjerrig 😄 For jeg er strålende fornøyd med eget vekttap, de siste 4 ukene totalt sett. Men jeg er spent på og se, og så er boostuke veldig behagelig og enkelt synes jeg.

Etter at jeg begynte og få oversikt og følge prinsippene jeg har brukt i den nye boken min, Ketoseguiden, har vekta virkelig fått fart på seg. Jeg har jo knust påskemålet som var minus 5 fra 2.jan og frem til påske, jeg har snart gått ned 7 kg jeg nå siden 2.jan. Hvorav de fleste siste ukene 😉

Ketoseguiden min inneholder mange tips og råd iht ketose, oppskrifter og ikke minst kostplan for hele 5 uker 😀 I tillegg til bok i posten, får du også 5 uker med veiledning via mail med meg. Så du får god support i starten, noe som er veldig viktig for å lykkes. Ketoseguiden har fokus på vekttap med ketose, men det er også tips i slutten av boken til hvordan du bør gå frem for å HOLDE vekten i etterkant. Noe som er minst like viktig som selve vekttapet.

Livsstil må være i fokus, uansett. Varig endring er så viktig, for mirakelkurer finnes ikke 😊

Om du ønsker og kjøpe boken, koster alt sammen kun 299,- (inkl. frakt og alt). Kan kjøpes i nettbutikken HER (adlink).

Jeg har også en bokpakke der til kr. 450,- da får du min første også, Inspirasjonsguiden, som er veldig fin mtp livsstilsendring, mentalt arbeid osv. Er oppskrifter i den også, men boka handler mer om lavkarbo generelt enn ketose 😊

Alle som ønsker kan også få kjøpt boka med faktura, da jeg vet det er en del som ikke har paypal konto. Jeg har valgt og ikke ta fakturagebyr, og faktura kommer digitalt på mail. Jeg tar dessverre ikke Vipps, da det er lettere for meg med faktura mtp regnskapet mitt 😊For kjøp med faktura sender du altså mail til:ketoseguiden@outlook.com Skriv om du ønsker Ketoseguiden eller bokpakken, og husk også din fulle postadresse mtp sending av bøkene.

Jeg er iallefall veldig fornøyd om dagen, synes ting går veldig bra og tror absolutt at jeg kommer i mål med mine minus 20 til jul.

Synes det er bra at jeg har beregnet meg god tid, for erfaringsmessig går vekttap i bølgedaler. Så regner med det kommer litt motgang til tider også 😊 Men i mål skal jeg, og jeg er rimelig godt på vei da🤗 Blir spennende og se nå neste uke da, etter en ny boostuke. Tror nok uansett at en del vann uansett hadde sluppet kommende uke, boost eller ei. Ønsker alle en fantastisk mandag! NB! Har du ikke mottatt respons på mail fra meg mtp boka, har mailen til tider tulla seg litt for meg. Prøv igjen😊 Har du bestilt boka og ikke fått den? Ta kontakt med meg med EN gang om det er lenge siden!!! Rot i postgangen skal ikke gå utover mine kunder, så det ordner jeg opp i, uansett! 😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s