Bli med på challenge?

//inneholder reklame//

Alle og enhver trenger jevnlig påfyll av motivasjon, noe som driver oss fremover. Delmål er utrolig viktige, og derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne med å arrangere challenger som går over 4 uker. Første ut starter imorgen og jeg gleder meg veldig til å følge alle sammen (og meg selv) igjennom den. For jeg gjør selvsagt mine challenger jeg også. Den første er relativt «enkel» og jeg skal prøve å lage alle challenger realistiske og gjennomføre for de fleste. Det er rom for individuelle tilpasninger. Denne her går altså fra imorgen av, og avslutter 14.mai. Det er altså helt åpent hvilke lk variant du kjører og når det kommer til aktivitet så må alle tenke hvilke type dere kan gjennomføre. Det kan være ALT mulig, bare man beveger kroppen. Målet er å komme i gang med fysisk aktivitet, ikke hardtrening. Det er 100% gratis og delta, du trenger ikke kjøpe noe av meg med andre ord. Om du ønsker og kjøre en konkret kostplan, kan jeg selvsagt hjelpe til. Jeg har veldig god erfaring med Ketoseguiden min, og den er relativt enkel og følge. Ifølge tilbakemeldingene jeg har fått er kjøperne veldig fornøyde, og det er bra. Den koster kr.299,- da får du bok tilsendt fraktfritt, kostplan tilsendt på PDF for 5 uker (den er også skrevet i boken, men kostplan sendes ut før boken rekker og komme). I tillegg har du 5 uker med personlig veiledning via Mail med meg, noe som er veldig nyttig☺️ Kan kjøpes HER eller du kan få faktura om du sender meg en Mail til: ketoseguiden@outlook.com Som jeg sa, kjøp er IKKE nødvendig for å delta. Du kan delta i felleskap med alle de andre, og følge kosthold du setter sammen selv ☺️ Bli med i supportgruppe på FB som jeg har opprettet, jeg prøver og drive den og delta så mye som jeg har tid til. Søk medlemskap HER Forresten veldig fornøyd med at våren endelig er her for alvor! Hagearbeid kommer nok til å inngå som en del av min aktivitet kommende uke☺️ Kom igjen, bli med og utfordre deg selv! Dette blir moro👊🏻✌🏻

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s