Dagsmeny lavkarbo!

Idag er første dag på challengen min, den skal pågå de 4 kommende ukene. Er så gøy at så mange deltar, det må jeg si.

Challengen går sånn!

Er bare å slenge seg med om du ønsker, selv om vi har starta idag☺️

Min dag har vært enkel, og jeg tenkte og dele med dere. Min utfordring er nok ikke kostholdet sånn egentlig, men og få inn aktivitet i mine rutiner igjen. Aktivitet kan være hva som helst, og personlig tilpasset.

Frokost!

Eggerøre, spekeskinke, avokado, persille og pepper! Smakte fortreffelig, hadde kokosolje i kaffen i tillegg.

Lunsj!

Roastbiff, agurk, persille og majones. Enkelt og greit. Dette var måltidet før vi gikk ut i hagen og jobbet, så hagearbeid blir nok denne ukens aktivitet da vi har mye og ordne opp i der ute.

Hadde jo bare den nydeligste assistenten med oss også da!

Jeg har absolutt ingen grønne fingre, men kjøpte meg grønne hansker da. Hjelper sikkert 😂🌿

Jobba i hagen i over en time, så jeg tror nok jeg lett kommer over de 1,5 timene man skal ha sammenlagt iløpet av uken med planlagt aktivitet/trening.

Middagen er spist, og jeg er klar for å faste frem til kl. 09 imorgen. Jeg faster ca. fra 18-09 ☺️ Kyllingklubber og grønnsaker med smør! Jeg har som oftes ikke det behovet for å spise senere på kvelden, da jeg passer på og ha ganske stor middag som metter godt.

Husk at det og periodisk faste ikke er noe man må gjøre, jeg gjør det de fleste dager (ikke alle). Men det er fordi det passer meg utrolig bra 😀

Deltar du på challengen? Del gjerne i kommentarfeltet hvordan dagen din har godt! Vil du være med i fb gruppe, kan du søke på «Lavkarbotips challenger støttegruppe» på FB 😀

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til Dagsmeny lavkarbo!

  1. Ann Kristin Vanebo Tollefsen sier:

    Har heldigvis en hund, som må ha 3 turer… Men nå som jeg er skikkelig dårlig av stoffskifte ( ganske lavt) så blir det 3 korte turer… Som tilsammen er 45min… Men da jeg jobber i bhg så går vi endel turer der også…. Så Fitbit ‘n viser ca 10-12000 skritt de 3 dagene jeg jobber. Spiser og koser meg med måltidene😏 Har funnet ut at jeg og kroppen min liker best lavkarbo kosthold❤ Gleder meg til resten av uka, håpet er å få litt mer energi, som er lik 0 akkurat nå. Ha en finfin kveld 🍀

  2. Lena sier:

    Frokost ble det eggerøre med løk, tomat og agurk. Lunch ble resten av røra med spekeskinke. Middag ble kyllingvinger med masse salat. Så, vært helt greit, ikke vært sulten. Heller ikke kjempe sug etter noe godt. Hjalp med masse vann, så er vel oppe i snart 3 liter.. Og det merkes på en blære som sjeldent får vann! 🙈
    Dårlig med planlagt aktivitet, men med unger og dagligegjøremål viser fitbit’en 10770 skritt.

    Gleder meg til å fortsette, og rense ut litt sukkerstoffer(giftstoffer) fra kroppen. ☺️ Det gjør noe med både form, helse og humør! 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s