Dag 3/28 LCHF challenge!

//reklamelenker//

Ja, da er dag 3 av challengen min over, på mandag starta altså en 4 ukers challenge som jeg har laget. Mange har slengt seg på, og om noen vil slenge seg på nå går det helt fint altså 😄 alt som kan motivere andre til en endring er bra tenker jeg, så om du har mistet noen dager kan du jo allikevel hive deg med på resten?

Den går altså ut på dette her, veldig enkelt og greit.

Jeg kommer til å lage ny challenge når denne er over, så her er mye og se frem til for å holde på motivasjonen videre også☺️

For min del går kostholdet veldig fint, jeg synes ikke det er så vanskelig. Ikke nå som det er mer søvn i hjemmet og Sander er blitt såpass stor. I år har det ikke vært noen utfordringer med kosten for min del, det går som en lek i grunnen. Føles som det gjorde før Sander ble født😄

For min del er utfordringen med denne challengen aktivitet! Jeg var ganske godt trent før graviditeten og jeg trenger virkelig og komme i gang igjen. Den biten har jeg slitt med, men jeg savner den gode formen jeg var i. Jeg fløy rett til topps på fjellet uten pauser i ganske så bra fart, var sterk i kroppen og gjorde mye styrke med egen kroppsvekt. Jeg vil i form igjen, men må starte på bunn igjen.

Status nå er at jeg har overgått aktivitetsmålet for denne uken, har nok stått nærmere 5 timer i hagen og jobbet fordelt over disse tre dagene. Når målet var 1,5 time, er jeg godt innafor, hagearbeid er ikke til å kimse av. God aktivitet det 😄

Noen synes kosten er vanskeligst andre synes aktivitet og noen synes begge er vanskelig. Sånn er det ☺️

Maten holder jeg enkel, orker liksom ikke og har ikke tid heller til å stresse med noe komplisert. Jeg sjonglerer jobb og skole om dagen, jeg skal snart ha eksamen. Så jeg har jobbet masse med skolearbeid siste tiden.

Jeg er så glad i salami🙈 Husker enda da jeg var gravid, og ikke skulle spise det… savn!! Mange sa til meg at jeg kunne spise det… jeg spurte hs og hun sa nei. Jeg valgte da og ikke spise det, når man har slitt i 9 år med og bli gravid tar man ingen skanser 😉 Gikk MYE salami i barseltiden ja…

Middag idag ble laks, noe både jeg og lillegutt er glad i❤️

Med brokkoli og smør, var det godt. Sitronpepper på laksen er et must synes jeg👌🏻

Ketoseguiden (adlink) er det prinsippet jeg bruker, jeg responderer veldig bra på den type sammensetning 😀 Ketoseguiden er min nyeste bok, som du kan kjøpe til kr. 299,- Da får du den fraktfritt tilsendt i posten, kostplan på 5 uker for ketose og veiledning via Mail i 5 uker. Veiledning er gull for mange, andre føler dem ikke trenger det. Det er valgfritt om du ønsker og benytte den, men er du ny på dette anbefaler jeg deg til å ta den muligheten til å spørre meg om alt du måtte lure på.

Jeg håper dere har det fint! Her jobbes det på spreng, gleder meg egentlig veldig til eksamen er over 😍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s