Uke 1 av challengen!

Da har challengen min pågått i en uke, idag er dag 7/28. Jeg har holdt kostholdet helt fint, ikke noe problem i grunnen. Jeg var mer spent på om jeg kom til å klare og innfri aktivitetsmålet (selv om det var rimelig levbart for de fleste).

Men jeg har sødern meg vært i aktivitet i 1 time eller mer hver eneste dag uken som har vært. Kan si såpass at det har vært godt og gitt mersmak til tusen! Jeg var i god fysisk form før graviditeten med Sander, så stoppa det opp og jeg må bygge formen min på nytt. Trening og livsstil/kosthold er en ferskvare! Den MÅ holdes ved like, 90% av tiden iallefall☺️

Jeg har kjøpt meg Fitbit da, kjempegøy😍Jeg håpet den skulle ha en motiverende effekt på meg, men lite visste jeg hvor mye den skulle bety! Veldig fornøyd, må jeg bare si. Valgte og kjøpe Fitbit Charge 2! Da ble det en smule billigere investering 😉 Om noen vil være venn med meg på Fitbit er det bare å legge meg til om dere vil, Mail: ingr-l@live.no 🤗

Idag ble det nydelig vær (i formiddag), jeg trodde det skulle bli regn i hele dag og hadde egentlig planlagt innetrening med noe fra Fitnessblender på YouTube ☺️Men det ble trilletur med mann og barn istedenfor, selvsagt! Jeg foretrekker absolutt og være ute, frisk luft ❤️

Vi har jo brukt nesten hele uken vår i hagen, men det begynner og blomstre «overalt». Det er ikke bare i blomsterbedene det blomstrer her nei, det dukker opp på plenen rundt forbi også ❤️

Er så fornøyd med her vi bor nå, landlig og fredelig! Virkelig deilig sted og bo med liten gutt ❤️

Han koser seg sånn når vi er ute, fikk gå litt selv også på turen. Men han trenger hjelp da, ikke begynt og gå helt selv enda. Den sitter litt inne😉 Kommer nok tidsnok tenker jeg.

En kopp kaffe smakte ekstra godt da vi kom hjem igjen, mens Sander satt og koste seg i husken sin. Vi har kjøpt en huske på Jula faktisk, helt perfekt❤️

Så vi er ute flere ganger om dagen som regel, veldig moro😀

Uken har vært veldig fin, masser av motivasjon og det føles så godt! Om du vil være med i fb gruppa mi, kan du søke på «Lavkarbotips challenger støttegruppe» på FB. Det er ikke over etter disse 4 ukene her, jeg lager stadig nye challenger ☺️

Vi er ca. 200 i gruppa nå, og alle som vil er velkomne inn.

Her er noe av maten jeg har spist siste uken

Veldig enkelt, akkurat sånn jeg liker det. Jeg holder på å teste ut noe nå, på meg selv. Så får jeg se etterhvert «hva jeg gjør med det» 😉

Mye spennende fremover nå, og jeg gleder meg 😀

Håper alle som har slengt seg på challengen har det bra, og vil du slenge deg på nå er det helt greit. Så bokstavelig er det ikke med start/slutt, jeg lager disse for å hjelpe andre med motivasjonen i gruppe med andre ☺️Ingen kjøpsforpliktelser i det hele tatt, men selvsagt kan dem som ønsker det kjøpe Ketoseguiden, kostplan eller andre ting av meg om dem ønsker. Men det er ikke et krav, i det hele tatt!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s