Fylt paprika!

Jeg er som alle andre dødelige, så ofte får jeg høre at andre ønsker de «kunne bli som meg». Da med tanke på kosthold og vekttap☺️ Veldig gøy og høre det altså, men jeg er også bare et menneske. Jeg her mine perioder jeg også, og motivasjonen kan variere som hos alle Andrea

Jeg har hatt et enormt press siste mnd. egentlig helt siden jeg startet opp igjen i jobb på nyåret. Jeg virker elsker jobben min, det gir meg så ekstremt mye og hjelpe andre på riktig spor med sin livsstil og helse. På toppen av dette da, har jeg jobbet for å gjøre ferdig studiet mitt på Tunsberg Medisinske Skole. Jeg har nå én skoleoppgave igjen og skrive, så snart venter eksamen den 5.juni.

Det har vært mye som har foregått på flere plan rett og slett, og denne uken her spesielt har alt innhentet meg aller så lite. Utrolig sliten er vel nøkkelordet, men jeg har løst det fint med og konsentrere meg om jobb/kundeoppfølging osv. Og heller slappe litt mer av på andre plan, som at jeg ikke har gått 10.000 skritt for dagen blant annet. Jeg gikk nok for hardt ut der også, lærer aldri kan vite🤣

Nå skriver jeg meg faktisk helt bort, det var jo ikke meningen. For det jeg skulle dele sånn egentlig, var oppskriften på en fylt paprika. For poenget mitt var: Når man er sliten og egentlig bare har lyst på drittmat (der kommer min menneskelige bit inn i bildet 🤣), da hjelper det å lage noe skikkelig digg snack 😍 Som i tillegg faktisk er ganske så bra mat.

Fylt paprika!

  • 1 paprika
  • 1 liten løk
  • 150 gram karbonadedeig (ca.)
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 Ts tomatpuré
  • Krydder
  • Ost til topping

Du lager det veldig enkelt, steik kjøtt og grønnsaker (ikke paprikaen). Paprikaen skal du skjære toppen av og ta ut frø osv. for den skal jo fylles. Smak til kjøttfyllet, ha i tomatpuré og creme fraiche. Fyll i paprikaen og topp med masse ost.

Stek på 200 grader (varmluft) i ca 20-25 min, du må nesten følge med da alle ovner er forskjellige ☺️

Det er faktisk fantastisk digg, og det smakte skikkelig digg. Akkurat det jeg trengte idag ☺️

Føltes nesten syndig, men det er den jo ikke! Anbefales👍🏻

Har du forresten fått med deg at du nå kan kjøpe bøkene mine og betale med Vipps? Så mange har spurt om jeg har Vipps, og nå har jeg endelig det. Søk opp «Lavkarbotips» i Vipps appen (der du kan søke etter bedrifter) så velger du det du ønsker fra menyen☺️ Enkelt og sikker betaling.

Jeg håper dere alle har det flott! Her håper vi på varmere tider igjen snart 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s