Giveaway, sommersalg og gratis kostholdsveiledning!

/reklame/

Nå begynner vi virkelig og kjenne på at sommeren er like rundt hjørnet. Det er herlig, etter et kaldt og mørkt halvår ☀️

Jeg la ut en video på FB siden min «Lavkarbotips» igår, hvor jeg annonserte både ny giveaway, sommersalg i nettbutikken og jeg etterlyser nå 2 personer som kunne være intressert i å få personlig og tett veiledning fra meg i 2 mnd. helt gratis. Jeg ønsker rett og slett og hjelpe 2 stykker som virkelig trenger det helt gratis, du trenger bare og sende meg en Mail til:ketoseguiden@outlook.com og melde din interesse. Så trekker jeg 2 heldige førstkommende mandag! Veiledning vil bli lagt opp personlig for akkurat deg og din situasjon, og sammen jobber vi mot ditt mål og det du ønsker og oppnå.

Du bør være komfortabel med å dele fremgangen din igjennom blogg og sosiale medier, men jeg kommer IKKE til og utlevere personlig informasjon. Det er selvsagt! Jeg har alltid taushetsplikt i jobben min☺️ Veiledning kan foregå via facetime, SMS, Mail osv. Vi finner ut av hva som fungerer i ditt tilfelle.

For å være med på giveaway må du kommentere «ja,takk» på bloggen her eller FB siden min. Jeg trekker 2 heldige vinnere av hver sin bokpakke, da får du begge bøkene mine og veiledning via Mail i 9 uker om du er den heldige (ord. verdi 450,-). Vinnere blir også her trukket førstkommende mandag☺️

Jeg kjører også nå sommersalg i nettbutikken min, både på hjemmesiden min og i Vipps butikken min. Hjemmesiden min har paypal som betalingsløsning, eller faktura. Besøk sommersalget HER (adlink) knallgode tilbud. Jeg har lyst til å trekke fram bokpakken til nå kun kr.400,- Den gir deg alt du trenger for å ta fatt på din livsstilsendring, og mulighet for veiledning via Mail i hele 9 uker! Det vil si at jeg kan hjelpe deg med personlige tilpasninger til deg spesielt, jeg kan støtte deg og gi deg en god start på reisen din.

Ketoseguiden er på salg til kr.279,- og Inspirasjonsguiden er på salg til kr.219,- Boostmenyen, den mest populære kostplanen jeg har, er på salg til kr.89,- og 4 ukers kostplan er på salg til kr.199,- Alt er inkl. i prisene mine, ingenting kommer i tillegg. Besøk altså sommersalget i nettbutikken min HER (adlink). Ønsker du faktura tar du kontakt via kontaktskjemaet (link) i nettbutikken og skriver HVILKE produkt du ønsker og din fulle postadresse.

Jeg har endelig fått på plass betalingsløsning via Vipps også, noe som veldig mange har etterspurt. Siden mange lurer på hvordan dem finner det i Vipps appen, skal jeg forklare her for dere med bilder😀

1. Trykk på «betal» knappen i Vipps appen din, den ligger på fremsiden og ser ut som en handlevogn.

2. Søk etter «Lavkarbotips» i søkefeltet du kommer til, og klikk deg inn på linken som kommer under «Resultat».

3. Vipps så er du inne på Vipps-butikken min 😉 Klikk på produktet du ønsker, fyll inn adresse som jeg må ha for å sende og betal direkte i Vipps. Enkelt, sikkert og trygt.

Skulle du lure på noe, så må du bare spørre meg. Det er rimelig kort leveringstid på bøker nå, dem blir ofte sendt innen 1-2 dager fra du bestiller 😀

Så håper jeg alle nyter forsmaken på sommeren som vi har nå ☀️❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

3 svar til Giveaway, sommersalg og gratis kostholdsveiledning!

  1. Hege Friberg sier:

    Ja takk 🙂

  2. Irene Myhrvold sier:

    Ja takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s