For en herlig tid!

Nå står endelig sommeren for tur, og det er så herlig. For å være ærlig var sommeren ifjor tåkete, veldig tåkete😅👶🏻 I år er det helt annerledes, vi har brukt hagen mye og det blir bedre og bedre nå som det har blitt varmere også.

Igår kjøpte vi oss rett og slett bålpanne, ikke noen dyr sak. 899,- på Europris, og er i grunnen veldig fornøyd. Eneste jeg hadde satt pris på, var en mer forståelig monteringsanvisning. Synes den var fryktelig dårlig, og det var en smule frustrerende og montere. Etterpå oppdaga vi flere feil😅 Men den funker, og det er det viktigste. Vi var så sultne, at vi får fikse på det senere.

Grillsesongen er jo HELT fantastisk! Jeg må innrømme at min lavkarbo har vært litt mer moderat spesielt siste uken. Jeg har stilt så tøffe krav til meg selv, at jeg trengte å «puste» litt. Så jeg har spist 30-70 gram karbo hver dag sånn ca. Funker dårlig mtp vekttap for min del, men jeg trengte det. Får se fra mandag av om jeg får hentet guts og kjøre ketose igjen 😀

Det hører en sånn gnistfanger med også, bare vi som ikke gadd å ha den på. Grillmat ble det, og godt var det. Skikkelig godt.

Grillfilet, litt pølser, grilla mais og stor blandet salat med fetaost og soltørket salat som tilbehør. Pluss dressing.

Denne hvitløksdressingen her fra Coop er kjempegod, og den inneholder kun vel 1 gram karbo PR.100 ☺️

Nå skal tiden fremover nytes, og grille så ofte som mulig.

God helg alle sammen!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s