Enormt press på meg!

Ja, hvor skal man begynne egentlig. De fleste kan helt sikkert kjenne seg igjen i dette også.

Jeg har siden januar lagt et ganske stort press på meg selv, jeg opplever slett ikke at andre forventer det samme av meg som jeg selv gjør. 2018 startet med fornuftige mål, sakte men sikkert skulle jeg i form igjen og tilbake til omtrentlig matchvekt.

Jeg startet og etterhvert gikk det fortere enn forventet, helt uplanlagt egentlig. Da fikk jeg selvsagt blod på tann, og økte presset på meg selv og forventningene til meg selv. Samtidig dukket teite tanker opp igjen, om at jeg burde vært normalvektig allerede nå. Jeg som jobber som kostholdsveileder, hjelper andre og virkelig brenner for jobben jeg gjør.

Så kverna jeg mer og mer på dette, plutselig forventet jeg å nesten være i mål med årsmålet til 1.juli. Istedenfor det opprinnelige målet som var minus 10 frem til 1.juli…. Hva tror dere skjedde?

Til slutt ble jeg så sliten av alt hardkjøret, at jeg faktisk måtte ta noen skritt tilbake. Puste og slippe opp litt.

Hva var det jeg holdt på med? Hva skulle jeg bevise, og for hvem?

Greit nok, jeg har for all del hørt et par ganger fra ukjente mennesker som har «hånet» meg og ment jeg ikke bør veilede andre fordi jeg er feit selv😳 Men det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på, annet enn at jeg oppriktig synes synd på den som tror kunnskap sitter i antall kilo og utseende….. det må være et trist liv.

Jeg er jo fullt klar over at jeg fikser dette, jeg kommer meg ned igjen i matchvekt etterhvert. Jeg fikk rett og slett blod på tann, og trodde jeg kunne «skynde meg». Presset skapte jeg selv, men jeg oppdaget det heldigvis ganske kjapt. Nå har jeg fått litt pusterom, tenkt og reflektert. Jeg har «jordet» meg selv igjen, og er klar for videre innsats. Mange har spurt etter vektoppdatering, det er ikke mye og oppdatere akkurat nå. Jeg har kjørt meg litt fast, og har stått stille. Men jeg trengte det, virkelig!

Greit nok at jeg har en vekt og redusere selv, men det har slett ikke påvirket mine jobbresultater. Jeg har hjulpet utallige mennesker nedover i vekt, og ikke minst til en sunnere livsstil og bra kosthold.

Jeg skal selvsagt oppdatere vekt når det er noe og oppdatere igjen. Jeg tenkte at neste oppdatering blir når jeg er minus 10 kg, og da tenkte jeg også å legge ut før/underveis bilde☺️ Det har jeg også fått spørsmål om.

Nå føler jeg meg litt mere balansert igjen, og klar for dyst fremover. Erfaringsmessig så er dette en litt ekstra krevende tid mtp vekttap for meg selv, men dette skal gå fint. Målet med minus 10 kg til 1.juli er absolutt innen rekkevidde og vel så det ☺️Så da er det bare å kjøre på videre!

Annonse!

Husk sommersalget i nettbutikken! Superpriser på bøkene mine, og kostplaner! Besøk nettbutikken HER (adlink) For å betale med Vipps må du trykke på «betal» knappen i Vipps appen din og søke opp «Lavkarbotips». Da kommer du inn på nettbutikken min i Vipps appen ☺️

For faktura på kjøp må du ta kontakt HER (link) og skrive hvilke produkt du ønsker og din fulle postadresse om du bestiller bok/bøker! ☀️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s