Jeg tok eksamen i går!

/inneholder reklamelenker/

I går var den store eksamensdagen for min del, tenk det! Jeg er stolt, letta, glad og alt på en gang.

Jeg har jo jobbet med og veilede andre (mange 1000) innenfor et lavkarbo kosthold siden våren 2015. I 2015 startet jeg også og studere ved Tunsberg Medisinske Skole, nettbasert studie. Jeg startet med forkurs i anatomi og fysiologi i 2015. Dels for å teste om nettstudier var noe for meg, og dels fordi jeg ville lære enda mer om kroppens funksjoner og oppbygning. I 2016 startet jeg på kostholdsveileder, og hadde intensjoner om å bruke normal tid på det studie som er 1 år.

Jeg begynte, og jeg kombinerte jobb med studier så godt det lot seg gjøre. Lite visste jeg om at jeg skulle bli gravid i Juni 2016. Jeg hang allerede etter planen på studiet, siden jobb kom først og vi hadde fryseforsøk for å prøve og bli gravide. Da jeg endelig ble gravid, ble det ikke nok energi igjen til både jobb OG studier. Jobb ble prioritert. Jeg tok ut permisjon i studiet og satte det på pause.

August ifjor skulle jeg egentlig begynne igjen, men med skrekkelig lite søvn fantes det ikke noe energi og bruke på studiet. Alt gikk med til å være mamma og gjøre det beste for den nyfødte gutten vår. Jeg endte opp med og forlenge studie tiden min i tillegg☺️

Plutselig gikk det opp for meg at jeg enten måtte nå eksamen som var i går 5.juni 2018, eller så måtte jeg vente til oktober igjen OG dermed forlenge studien enda en gang. Det ønsket jeg ikke, så jeg spurte læreren min om han trodde jeg kunne nå og bli ferdig til eksamen som var igår.

Han mente det var mulig, så det var bare og stå på. Så da satte jeg i gang, og jeg måtte levere ca. 1 oppgave i uken for å rekke fristen for å levere inn siste oppgave. Den fristen var 3 uker før eksamen.

Jeg var så letta da den var levert, og i går var altså eksamen. For noen måneder det har vært, jeg har jobbet knallhardt på alle kanter og til tider vært fryktelig sliten. Det krever sitt og både jobbe, studere og kombinere mammarollen. Så skal man være litt kjæreste også liksom, oppi alt. Huset har ofte stått på hodet, og mannen har virkelig vært en knupp med lillegutt. Uten han hadde dette aldri gått. Så det skal han virkelig ha ære for❤️

I går var altså eksamen, jeg var så nervøs. Kan ikke huske sist jeg var så nervøs. Tror det var noe med at jeg jobber jo med dette her, og nå skal jeg liksom få dommen på hvor god jeg egentlig er 🙈 Skjønt jeg vet at en eksamen gjerne ikke gir et rettferdig inntrykk av hvor flink man er i jobben sin alltid….

Jeg leverte lillegutt hos mine foreldre før eksamen. Og han overnattet der til idag faktisk, så fikk jeg og min kjære litt etterlengtet kjærestetid. Da klokken ble 10.00 igår ble oppgaven lagt ut på skolen sin side, og eksamen varte fra 10-14. Jeg husker jo med litt latter tilbake på ungdomsskole og videregående, hvor jeg aldri satt full tid med eksamen osv. Jeg leverte 10 min før tiden var gått ut igår, da var jeg akkurat ferdig med å besvare alt så godt jeg kunne. Så jeg er litt irritert på at jeg ikke fikk tid til å gå ordentlig gjennom, og tilføre ting jeg i ettertid ser jeg har glemt 😏 Småting, men allikevel….. Idag tidlig hentet vi lillegutt igjen, er alltid så godt og få han hjem igjen❤️

Følelsen jeg sitter igjen med etter eksamen er god, jeg føler selv at det gikk noenlunde bra. Jeg er sjeleglad for at jeg virkelig har lest og forberedte meg godt, ellers hadde det nok gått noe dårligere… alle hjelpemidler var jo lov. Men eksamen var såpass stor at man MÅTTE kunne besvare store deler uten hjelpemidler. Og det klarte jeg 🤗

Det var en sinnsykt deilig følelse og levere, og vite at jeg hadde gjort mitt aller beste. Både på eksamen og i forkant. Jeg kunne ikke gjort mer. Jeg har ikke tall på hvor mange dager jeg har sittet og styrt på, også etter at lillegutt har lagt seg og frem til jeg har lagt meg selv. Nå føles det virkelig verdt det, virkelig 😍

Jeg nådde målet mitt, ferdig med den studien til sommeren.

Nå tar det jo opp til 3 uker før jeg får vite hvordan det gikk da, og hvilke karakter det blir. Magefølelsen min sier av en eller annen grunn C…. men må innrømme jeg håper på en B. Blir ganske nervepirrende å gå og vente sånn, det er det sikkert mange som kjenner til.

Nå kan jeg endelig legge fokuset mitt over på kun jobb, og familie igjen. Så får jeg nok vesentlig mer tid til bloggen også tenker jeg, for den har ikke fått mye oppdatering siste mnd. Alt føles godt, rett og slett! Og for de som lurer, Tunsberg Medisinske Skole har et kosthold med naturlig mat og karboredusert/lavkarbo som sin filosofi! Helt perfekt for meg med andre ord. Det som nok redda meg med å bli ferdig til eksamen nå, var at jeg hadde masse av den kunnskapen som studiet handlet om fra før. Jeg visste og kunne mye før jeg starter, MEN jeg har også virkelig lært mye nytt også. Helt perfekt, og virkelig vært både tiden og pengene jeg har lagt ned. Ikke minst er det jo selvsagt gunstig og ha utdannelsen innenfor det jeg jobber med. Selv om erfaring er like dyrebart som et stykke papir, så er det noe med det ☺️

Nå føler jeg virkelig at jeg har fått et supert løft, jeg har super personlig erfaring og innsikt i en livsstilsendring og stort vekttap. Og jeg har fått en mengde ny kunnskap om terapeutisk mat, ved diverse sykdommer. Hvordan man kan få orden på fordøyelsen. Hvilken sammenhenger livsstil og kosthold har på helsetilstand og mye mye mer!

Nå skal jeg fortsette på et prosjekt jeg holder på med, som forhåpentligvis skal lanseres i slutten av Juli.

Husk at jeg fremdeles har sommersalg i nettbutikken min! 😀Besøk den HER (adlink). Mange gode priser på begge bøkene mine, og bokpakken! Perfekte verktøy for deg som ønsker og endre livsstil, få mer energi og oppnå vekttap. Jeg legger stor vekt på at du som kunde skal få verktøy for en VARIG endring.

Jeg har selvsagt også mulighet til å ta konsultasjoner osv. om du ønsker det. Det er bare og sende meg en Mail HER (link)

Ønsker du og kjøpe produkter med faktura, er det også mulig. Send meg en Mail HER (adlink) og skriv hva du ønsker og kjøpe. Er det bok/bøker må du få med din fulle postadresse også☺️

Jeg har også butikk på Vipps! Trykk på «betal» knappen (handlevogn) i Vipps appen din. Søk på Lavkarbotips i søkeruten som kommer opp, trykk på lenken som kommer opp og da kan du bestille i Vipps appen din. Enkelt, raskt og trygt! ☺️

Håper dere har det bare godt, her svever jeg litt enda og er utrolig stolt over at jeg har fullført. Endelig! Jeg skal bygge litt mer på etterhvert, og ser på ingen måte på meg selv som utlært. Det blir man ALDRI! Jeg leser stadig bøker, og søker på ny forskning osv. Skal også utdype meg litt mer i enkelte felt og ta tilleggs kurs. Men velger og vente litt med det til Sander er blitt litt større☺️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s