Sykemeldt!!

Smellen ble et faktum etter eksamen, i mitt stille sinn håpet jeg at ferien jeg skulle ha fra idag av skulle løse floken…. Det gikk allikevel opp for meg fredag som var at dette neppe er så enkelt, og vi måtte avlyse ferien vi hadde planlagt!

Jeg skal ikke skrive noe langt innlegg her nå, for det orker jeg ikke bruke energi på.

Jeg er sykemeldt, regelrett gått på en smell og blitt utbrent. Enkelt og greit.

Jeg kommer ikke til å svare på kommentarer ol. Beklager på det sterkeste ovenfor kunder og alle andre som følger meg. Men nå må jeg ha ro en periode, hvor lenge vet jeg ikke. Jeg håper det ikke blir så altfor lenge, siden jeg tar tak allerede nå!

Jeg stenger av nettbutikkene i perioden nå. Alle som har lagt inn ordrer skal få produktene sine, men jeg kommer ikke til å ha åpen butikk i sykemeldingsperioden. Sier seg egentlig selv! Alle kunder som har oppfølging de ikke har fått brukt, skal selvsagt få bruke denne når jeg er tilbake! Skulle bare mangle!

Legger ved bilde jeg hadde på snap!

Jeg kommer selvsagt tilbake i jobb, når tiden er inne!

Vi snakkes!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Sykemeldt!!

  1. May Lis Martinsen sier:

    Viktig å ta tak med en gang, da går det raskere å komme tilbake. riktig god bedring til deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s