Lavkarbo-kostholdsveileder!

//egen reklame//

Idag kom beviset mitt i posten, tenk det. Endelig er jeg offisielt kostholdsveileder, utdannet ved Tunsberg Medisinske Skole. Vel, kostholdsveiledning er ikke nytt for meg i grunnen. Jeg har jo hjulpet flere tusen med kostplaner, bøker jeg har skrevet og kurs siden 2015.

Uansett så føles det ufattelig deilig og nå ha det på papiret, og selvsagt har jeg enda mer tyngde faglig sett nå. Det føles bra, veldig bra. Nå gjorde jeg jo for mye, på kort tid dette året her. Det fikk jeg betale dyrt for, 2 dager etter eksamen fikk jeg en smell. Kroppen streika og det var fryktelig ubehagelig.

Jeg vet jo så inderlig godt at man ikke bør stresse, at stress over lang tid er svært skadelig for helsen vår og at ingen takker deg når du ligger der. Mange har spurt meg: «Hvordan klarer du alt dette»?

«Hvordan kan du klare mammarollen, jobb og skrive bøker etc.»?

Vel, det gikk en stund. Før smellen kom, og jeg burde lyttet til alle rådene om å roe ned. Uansett, jeg kommer meg tilbake ☺️ Jeg har gått fra 100% sykemeldt, til nå og være 90% sykemeldt. Joda, 10% jobb er ikke allverden. Men det gir meg en følelse av å sakte men sikkert jobbe meg tilbake. Foreløpig føles det godt, og målet er jo selvsagt og øke graden jobb og minke sykegraden gradvis.

Nok om det, men ta dette rådet: Om du er som jeg var, stresser konstant, skal klare alt alltid, aldri sier nei og aldri slapper av. Stopp med det!

Ikke gjør som meg og mange før meg, for du aner ikke når du har pusha for mye og kroppen sier stopp på en brutal måte.

Når jeg nå er litt tilbake i jobb, tilbyr jeg noen tjenester. Hovedsaklig sørger jeg for å sende ut bestillinger på mine to bøker, så du kan altså bestille bokpakken (adlink), Ketoseguiden (adlink) og Inspirasjonsguiden (adlink) om du ønsker det. Jeg har jo også oppfølging med i prisen av bøkene mine, 9 uker for bokpakken og 5 uker ved kjøp av Ketoseguiden (4 uker ved kjøp av kun Inspirasjonsguiden). Veiledning går via Mail. Men her blir det nok litt avvik fremover, men jeg tror jeg er såpass tilbake fra 13.august at jeg kan være tilstede såpass mye på mail at den biten også går som den skal. Du som kunde taper ikke noe, du vinner heller litt om du kjøper nå. Jeg besvarer nemlig Mail så godt jeg kan frem til 30.juli nå, så du får litt bonus. Så kan hovedveiledning starte fra 13.aug (med forbehold om evt endringer).

Det er uansett veldig god hjelp i bøkene mine, og kjøper du dem og leser dem vil du få godt utbytte. Dem er lettleste, har masse oppskrifter, Ketoseguiden har også 5 ukers kostplan. Bokpakken er det veldig mange som har vært fornøyd med, de to jeg har skrevet utfyller litt hverandre. Inspirasjonsguiden tar for seg hvordan du kan få til en varig livsstilsendring både mentalt sett og teoretisk sett☺️ Ketoseguiden er rettet mot vekttap, og veldig mange benytter ketose til det.

I tillegg til bøkene mine selger jeg også enkle kostplaner og kan levere det også. Blir tilsendt på PDF fil på Mail ☺️ Men det du absolutt får mest igjen for pengene, vil jeg si er bøkene mine. Nå har jeg også sommersalg (adlink) i nettbutikken. Om du føler du vil starte til høsten igjen, men ønsker en god pris, er det flott å kjøpe på salg nå. Du bestemmer selv når du ønsker å starte med veiledning, du gir bare lyd når du er klar. Fra 13.aug regner jeg iallefall med at jeg er mer tilbake igjen, enn jeg er nå. Bestiller du fra meg vil du uansett motta info på Mail fra meg 1-2 virkedager etter bestillingen er utført.

Jeg vet en del ønsker å betale med Vipps, og det kan du faktisk 😃 Gå inn i Vipps appen på mobilen din, trykk på «betal-knappen» på menyen oppe i appen. Søk etter «Lavkarbotips», så kommer du inn i nettbutikken min i Vipps appen. Da kan du trygt velge produkt og bestille der ifra.

Tenk at jeg endelig fikk fullført det jeg ønsket meg så mye! Tunsberg Medisinske Skole har fokus på et karboredusert kosthold/lavkarbo, for dem som måtte lure på det. Perfekte utdannelsen for meg med andre ord!

At jeg fikk B på eksamen er jeg utrolig glad for og veldig stolt over. I min ungdom var jeg en typisk C student, så føler jeg fikk bevist noe for meg selv❤️

Dette skal i ramme og glass😍 Veldig, veldig fornøyd!

Det er meningen at det skal komme 2 nyheter til høsten, men akkurat når dette blir lansert er jeg litt usikker på. Men følg med, for det blir både gøy og spennende ☺️

Håper dere har det strålende, det går på sakte frem her. Og det føles godt!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s