Sommersnack!

Dette er så enkelt, men så utrolig godt om sommeren. Jeg er veldig glad i stranda spekeskinke og Røros sin rømme.

Så dette her er noe jeg har spist veldig ofte i det siste.

Favoritt rømme, definitivt. Den koster mer enn vanlig rømme, men smaker også mer. Du kan selvsagt bruke HELT vanlig rømme eller creme fraiche, bare slik at det er sagt. Jeg synes bare denne rømmen her gir «det lille ekstra».

Trenger ikke annet på tallerken her, ifølge meg🤭 Smaker helt himmelsk.

Så er jo en annen storfavoritt for tiden blåbær, spiser rimelig masse blåbær for tiden. Så og si hver eneste dag. Med kremfløte selvsagt. Jeg liker godt jordbær også, men jeg skal få plantet selv neste år. Synes det er så utrolig synd at de norske jordbærene er så sprøytet som de er. Så da får man dyrke selv da, til eget bruk.

Det har jo vært en litt spesiell sommer, hvor formen min har vært bedre for å si det sånn. Så jeg har ikke fått plantet jordbær i år, selv om jeg hadde aller så lyst.

Bær og spekemat, så utrolig digg! Og bær er jo så utrolig næringsrikt med masse antioksidanter, og det trenger vi for å bekjempe de frie oksygen radikalene i kroppen vår❤️

Husk at det er sommersalg i nettbutikken min nå, ta en titt på innlegget her (adlink) for god info ☺️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s