Sunn livsstil, både enkelt og vanskelig!

Jeg tror de aller fleste kjenner seg igjen i dette, det å leve og spise sunt kan være både enkelt og vanskelig.

For de aller fleste er det begge deler faktisk og det går i perioder. Det er noe med hva man går igjennom, om man har det lett eller vanskelig osv. Alle går igjennom perioder i livet som er tøffe, nøytrale og enkle. Har man det helt ok/nøytralt eller rett og slett veldig bra, da er det meste enkelt også. Inkl. det å leve og spise sunt.

Så kommer det en vanskelig og tøff periode, og dem kommer ofte brått på oss også. Jeg tror alle kan relatere seg til det, og ingen har det bra hele tiden.

Det skjer jo noe med oss som mennesker, når ting er tøffere enn vanlig. Det blir rett og slett mye vanskeligere og holde fokus på sunn mat og det vi burde spise, og det er mye enklere å trøste seg med mat som ikke er så bra.

Det positive må jo være at det som regel blir bedre etter en stund 😉 Jeg tror det er lite hensiktsmessig og kreve alt for mye av seg selv, på alle plan, om man har det tøft. Det er lov å prøve å gjøre det beste ut av det, men det går kanskje å fire på noen av kravene? Kanskje det er helt greit å spise liberal lavkarbo istedenfor ketose en stund for eksempel?

Det er lov å ikke være på topp hele tiden, det du aldri må gjøre er å gi opp….. Jeg har selv hatt en tung periode nå, og har det fremdeles ikke helt 100 akkurat. Men det går stadig litt og litt bedre. Ketose har ikke vært kostholdet mitt, og jeg merker jo det på kroppen min… men det er ok. Om en uke reiser vi på ferie, og etter ferien tenker jeg å prøve ketose igjen😀

Jeg kan liksom ikke legge meg ned og gråte av den grunn, jeg tror nok det hadde gått vesentlig bedre med meg om jeg ikke hadde fått den smellen. Men så kom den, og da er det liksom for sent og avverge. Med smell mener jeg at jeg ble utbrent, som jeg har nevnt før.

Alle er tjent med å glede seg over livet generelt, det er tungt når man har det vanskelig. Og skikkelig digg når alt går på skinner. 2018 ble ikke som jeg hadde tenkt meg, bokstavelig talt. Men jeg har oppnådd mye allikevel, mye bra ❤️ Jeg la en ny bok ut for salg, Ketoseguiden, som ble super populær. Jeg har veiledet massevis av kunder, til et sunnere og bedre liv.

Nå skal jeg se hva høsten kan bringe for meg, både med tanke på å prøve å komme helt tilbake i jobb. Egne resultater osv. En ting er sikkert, jeg kommer til å passe mye bedre på meg selv. Ikke brenne lyset konstant i begge ender, det går aldri bra i lengden.

Det jeg vil frem til, er at det er naturlig at vi har det sånn. Alle sammen! I perioder er det vanskeligere enn andre, og man må bare gjøre det man klarer og ikke minst: Aldri gi opp!!

Jeg har gått på flere smeller jeg siden livsstilsendringen i 2011, og i perioder har det satt meg litt tilbake og jeg har fått noen kilo og ta igjen for eksempel (sånn som nå). Man kan jo ikke gi opp av den grunn, og her er det den mentale styrken kommer inn i bildet dere.

Selv om ikke alt blir som man ønsker hele tiden, må du ALDRI glemme hva du faktisk kan utrette!

Jeg vet jo at jeg har peiling på dette, jeg vet hva jeg må gjøre, jeg vet hva som skal til. Det finnes ikke én god grunn for å gi opp, og det gjør det ikke for deg heller! Livet er sånn, vi klarer som regel ikke forutse hva som kommer til å skje. Iallefall ikke sånne ting.

Vi overlever det, vi overlever og ikke alltid være perfekt. For tenk, det er ikke mulig ☺️

Helt enkel og ukomplisert mat er ofte det beste i sånne tider, som her: Ørretfilet, med frosne wokgrønnsaker. Stekes i ovn, server med smør og rømme for eksempel. Senk kravene litt når du har det tungt, ellers tar det fort lenger tid og komme seg ovenpå igjen. Om man skal mate den dårlige samvittigheten hele tiden, sitter man til slutt fast. Og klarer du ikke spise riktig, så hold fokuset på at du vet du kan og tiden hvor det føles lett kommer tilbake❤️

Reklame!

Akkurat nå, har jeg sommersalg i nettbutikken min! Jeg anbefaler spesielt bokpakken min, for den er utfyllende på alle plan. Du lærer mye om den mentale biten i min første bok Inspirasjonsguiden, og Ketoseguiden gir deg svært gode verktøy for effektivt vekttap. Husk bare at alle er forskjellige, vi går ikke likt ned i vekt☺️ Bokpakken inneholder begge bøkene til kr. 400,- inkl frakt. Sjekk ut bokpakken HER (adlink) og sommersalget generelt HER (adlink)

Faktura? Ta kontakt HER (link) og oppgi ønsket produkt og full postadresse

Betale med VIPPS? Trykk på «betal-knappen» i Vipps appen din, og søk på Lavkarbotips☺️ Trykk deg inn på butikken og utfør bestilling👍🏻

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s