Supersalg på bøker og kostplaner, tidsbegrenset periode!

/reklame/

Jeg fikk skikkelig lyst å holde et litt spesielt salg i nettbutikken min, med priser som er nesten latterlig lave…. Dette er salg som ikke kommer til å forekomme så ofte, så nå har du altså en sjelden mulighet.

Salget gjelder de 2 bøkene mine Inspirasjonsguiden og Ketoseguiden, bokpakken (som jeg forøvrig anbefaler) er også på knalltilbud nå. Kostplaner er også på salg og du kan se alt HER (adlink) i nettbutikken!

Salget gjelder fra og med idag, til og med lørdag 28.07.18 og med tanke på bøkene gjelder det så langt lageret rekker ☺️

Husk at du også får veiledning via Mail med på kjøpet av bøkene og kostplanene (obs: veiledning kan først starte fra 13.aug eller senere om du ønsker det selv). Jeg er utdannet kostholdsveileder på Tunsberg Medisinske Skole, og jeg har i tillegg masse egenerfaring med tanke på endring av livsstil 😉

Nå har du altså en super sjanse, til å skaffe deg bøkene mine eller kostplaner til supre priser! NB! Det følger med kostplaner om du kjøper bøker, så bøker er en kjempegod deal☺️

Lurer du på noe, send meg en mail her (link), samme kontaktskjema kan du bruke om du ønsker kjøp med faktura. Ellers har jeg butikk i Vipps app også, bare å trykke på «betal-knappen» i din Vipps app og søke på «Lavkarbotips». Da kommer du inn i nettbutikken min og kan bestille der.

Løp og kjøp til «gi bort pris» 🤭

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s