Kosthold, vekttap og én sannhet for alle?

Jeg føler jeg må ta opp dette temaet her, og vil veldig gjerne skrive noen ord. Uten og henge ut noen, og jeg mener helt ærlig at det er sunt og bra og ha egne meninger. Sånn skal det være, og det er helt supert. Jeg tåler også godt at andre er uenige meg, og har et annet syn på kosthold enn meg. Det skulle da egentlig bare mangle? Det ville vært rart at alle mente som meg☺️

Men jeg opplever det stadig oftere, på annonser jeg har på fb for eksempel. Ja, jeg jobber og lever av å være kostholdsveileder/forfatter, for å tjene penger må jeg reklamere litt innimellom. Stadig oftere opplever jeg i kommentarfeltet, at andre mener lavkarbo er enten feil, dødelig eller annet for alle. At andre har det mer enn flott nok med vanlig kost eller annen kost eller hva det måtte være!

Og helt ærlig: Det er kjempeflott, det er SUPERT og helt fantastisk at andre finner sin egen vei. At andre gjør en endring i forhold til hva dem gjorde før, og faktisk føler det fungerer supert og trives! All ære, stående applaus ☺️

 • Men det må ikke bli sånn at man da tror at msn eier sannheten for alle! At andre for eksempel skal skremmes fra å prøve lavkarbo for eksempel (eller andre kosthold), eller at andre ikke respekterer en for sine egne valg. At man «ugleser» andre pga egne kostholdsvalg, det må man slutte med! Det mener jeg, og jeg krever respekt for mitt kosthold og har full respekt for at andre ikke synes det er riktig for dem og heller spiser annerledes.
 • Det er helt okei, jeg er ikke ute etter og «frelse» andre eller omvende alle og enhver til et karboredusert kosthold.
 • Jeg er bare en dame, som hadde alvorlige vektproblemer, som hadde prøvd det meste av hva som anbefales (som liksom er akseptert) og bestemte meg til slutt for at jeg har ingenting og tape på å prøve lavkarbo! Angrer ikke et sekund, det gjorde underverker for både vekt og helse for min del. Mange andre opplever det samme, men det betyr jo ikke at alle har samme syn eller opplever det samme. Sånn er det med alt 😀
 • Respekt, det er det det handler om. Og at man ikke tror man eier sannheten for alle og enhver, selv om man selv føler seg «frelst» og har det helt supert. Vi er alle forskjellige mennesker og vil naturligvis dermed også ha forskjellig behov og synspunkter på hva man føler er riktig.
 • Det er sikkert ikke vanskelig og forstå for hvermannsen at jeg følte meg som en ny dame etter dette vekttapet, og at jeg føler dette er riktig for MEG og at jeg slapp slankeoperasjon som en siste utvei! Jeg velger og tro at dem fleste forstår det, det har iallefall leger og helsepersonell forstått veldig godt ☺️
 • Jeg er tyngre enn på etterbildet der idag ja, dessverre! Etter graviditeten, som jeg kun fikk oppleve pga vekttap. Er ikke det helt fantastisk egentlig? 😍 Jeg gikk ned over 60 kg, og kunne endelig bli gravid ved IVF og få bært frem sønnen vår! Helt utrolig og tenke på reisen dit nå i etterkant.
 • Det at jeg er tyngre nå, og faktisk har overvekt igjen. Er slett ikke pga lavkarbo, heller fraværet av riktig kosthold… Har dessverre vært for mange dumper i veien, og jeg har ikke klart og utføre den mentale jobben som KREVES for min del. Nå håper jeg veien videre går knirkefritt, jeg har iallefall en god følelse. Jeg er iallefall ikke i tvil på lavkarbo, heller motsatt. Det beviser bare for min egen del, hvor viktig og riktig det er for meg. Jeg føler meg MYE bedre på lavkarbo enn høykarbo, ikke tvil i min sjel.
 • Men vi må aldri tro at vi eier sannheten for alle og enhver, selv om man finner sin egen fasit! Håper alle er enige med meg, og viser respekt ovenfor andre❤️
 • Jeg har utdannelsen og kunnskapen+ egenerfaring til å veilede og hjelpe andre, som SELV ønsker det. Så sånn er det, alle må finne sin løsning. Og gjøre sin endring og finne sin fasit! Så får dem som føler behov for hjelp fra meg, ta kontakt. Og dem som ikke er intressert er ikke det☺️ Link til mine mest populære hjelpemidler (blant annet bøker) HER (adlink). Du kan også kontakte meg via kontaktskjema (link)
 • Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s