Endelig, en rykende fersk nyhet til dere!

/reklame/

Ja, nå er jeg kjempespent. Dette har vært i tankene mine siden februar sånn ca. men først nå er den klar for salg. Endelig! Da jeg ble syk i starten av Juni, var den så og si ferdig skrevet. Men jeg hadde ikke fått begynt med bildene, og kvalitetssjekk av oppskrifter. Da jeg ble sykemeldt, ante jeg ikke når jeg skulle bli ferdig. Da alt stoppet opp mer eller mindre. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt at den skulle komme i salg i august, så at den nå er helt klar en mnd etter hva jeg hadde tenkt vil jeg si er en seier.

Jeg har jobbet knallhardt, og ekstra hardt nå den siste uken. Jeg har oppholdt meg stort sett på kjøkkenet, produsert, smakt og tatt bilder. Så hva er denne nyheten tenker du sikkert nå?

Ingrid’s søte fristelser!

Ingrid´s søte friselser forside

Ja, helt riktig. Jeg har samlet mange herlige oppskrifter i en bok på 82 sider. Her er det virkelig noe for enhver smak, og alle oppskrifter er selvsagt uten sukker og hvetemel. 62 oppskrifter totalt, og det er i sjangeren kaker, godteri/konfekter, desserter, iskrem, is, smoothies og noen favoritter til kosemat i helgene. Pizza, lasagne, biff, taco….

Her får du oppskrift på klassikere som karamellpudding, sjokoladepudding og vaniljesaus. Sjokoladekake, gelé og en hel haug med konfekter. Er du glad i smash sjokoladen, er det også en meget bra oppskrift på en sukkerfri variant av den også. Nå er høsten her, mange setter pris på litt ekstra kos innimellom. I tillegg nærmer jo advent og jul seg, og for dem som ikke ønsker sukker er jo dette helt perfekt.

Boken koster kr.299,- inkl. frakt og kan fra og med NÅ forhåndsbestilles HER (adlink). Leveringstiden vil være på ca. 8-10 virkedager (helg teller ikke med) nå i starten.

Er altså ikke så altfor lenge å vente, men den er rykende fersk og i trykken nå. Jeg tar kun imot forhåndsbestillinger via nettbutikken som er linket (paypal) eller via VippsGO butikken min i Vipps appen. Dette er ikke fordi jeg ikke vil tilby faktura, det kommer jeg til å gjøre på denne boken også etterhvert. Men erfaringsmessig kan det bli veldig trykk på bestillinger nå i starten, så det er for å ha best mulig oversikt over bestillingene. Så skal jeg gi beskjed når jeg åpner for og bestille med faktura på den.

Ekstra gøy er det også at jeg har fått en avtale med Funksjonellmat AS (adlink) som har vært gavmilde og gir bort hele 3 pakker med kjerneingredienser fra boken! Det vil si at jeg kommer til å trekke 3 heldige vinnere blant de som har bestiller boken frem til og med 5.september kl. 19.00. Jeg kommer til og annonsere de 3 heldige vinnerene på FB siden min Lavkarbotips (link) iløpet av kvelden 5 september.

I pakken får du: tagatesse, sukrin+, fibersirup clear, fibersirup gold, mandelmel og en kakemix fra Funksjonellmat AS.

Bestille med Vipps? Åpne Vipps appen på mobilen din, trykk på handlevognen («betal-knappen») og søk så på Lavkarbotips. Da kan du trykke på lenken som kommer opp og kan bestille boka fra VippsGO butikken min☺️ Husk full postadresse når du fyller ut adressefeltet ved utsjekk☺️

Da håper jeg dere liker det, og at akkurat du blir fristet til å sikre deg et eksemplar ❤️

Ingrid Lone, Kostholdsveileder TMS.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s