Skam på den som gir seg!

Alle kjenner vel det utrykket, og det utrykket passer i grunnen veldig godt for meg akkurat nå.

Denne bloggen begynner å bli noen år gammel nå, jeg begynte å blogge i 2011 og har tatt dere lesere med på mange personlige reiser. Alt fra vekttapet mitt på minst 60 kg mellom 2011-2015 og IVF behandlinger og etterlengtet graviditet. Midt oppi dette starter jeg firma i 2015, med kostholdsveiledning som jeg siden har jobbet hardt med å få bygget opp. Ingenting går av seg selv, og drive eget firma er hardt og krever stadig fornyelse/nytekning og utvikling.

Når jeg nå snakker om utrykket: Skam på den som gir seg! Tenker jeg egentlig på meg selv og den overvekten jeg så sårt ønsker og kvitte meg med igjen. Jeg oppnådde drømmen om å bli normalvektig før graviditeten med Sander, og det er igjen tvil om at jeg ønsker meg tilbake dit.

Nå skal jeg være helt ærlig, og det er så viktig akkurat dette her. Jeg har hatt fullstendig feil motivasjon siden fødsel….. Jeg har vært drevet av det jeg «tror» er et ytre press. Hva andre synes jeg burde og ikke burde. Osv osv….

Det er aldri en god motivasjon og jobbe med noe fordi man tror andre forventer det! ALDRI!!! Motivasjonen må komme innenfra, i oss selv. Fordi man ønsker å få det bedre, ønsker å spise sunt, trene og ha det godt. Nå har jo jeg hele tiden på en måte ønsket det da, selv hvor tøff både barseltid og alt har vært. Som igjen gjorde at jeg nok falt tilbake til litt gamle synder, det og bruke mat på helt feil måte!

Jeg kan ikke gjøre om på det nå, det er allerede gjort. Dere som har fulgt meg lenge, vet jo at jeg har forhistorie med både overspising, trøstespising og diverse.

Men nå er jeg der: Skam på den som gir seg!

Nå må jeg sette fokuset litt på meg selv igjen også, jeg har lyst til å få til dette nå fremover. Mestre igjen, og være meg på mitt beste. Fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg tror ukjente mener at jeg burde pga jobben min eller hva enn….

Ja, jeg er kostholdsveileder, men det betyr fader ikke at jeg er feilfri av den grunn!

Jeg har også begynt å trene igjen, på treningsstudio faktisk. Siden fødselen med Sander har jeg jevnlig forsøkt og komme i gang med hjemmetrening igjen, som jeg var rå på før. Jeg klarte det ikke, og bestemte meg for å melde meg inn på studio. Da betaler jeg hver mnd, og får et sted og dra til ☺️ Så langt funker det ypperlig, akkurat det jeg trengte.

Imorgen starter jeg på prinsippene fra Ketoseguiden min, og skal følge det slavisk! Ikke eksakt matplan som er i Ketoseguiden, den er laget mer variert for mer valuta for kundene selvsagt. Men jeg følger akkurat samme sammensetning som Ketoseguiden, når det kommer til macroer.

Jeg vet hvor effektiv den er, ikke bare på vekttap. Det tenker jeg egentlig ikke mest på, men den er effektiv for å få kroppen min i balanse! Jeg føler meg både harmonisk og sterk, med full kontroll når jeg følger den!

Så fra imorgen blir det denne, rett og slett! Jeg forventer Ketoflu, og ubehag! Men det må jeg bare gjennom for å komme sterkere ut igjen. Nå er jeg klar, og jeg kjenner motivasjonen inni meg. Og ikke som et (selvskapt) press utenfra.

Jeg skal prøve å dele så mye som mulig med dere underveis, skal prøve mitt beste.

Det vil nok gå mest på cm målinger, jeg har lagt vekten bort litt. Nå skal velvære og energi på plass først og fremst, så kommer nok vekta som et resultat det også.

Skam på den som gir seg, kan bare gå oppover her ifra❤️

ANONNSE!

Jeg har nå KNALLTILBUD på bokpakken (adlink) min, som inneholder Ketoseguiden OG Inspirasjonsguiden. Mental trening, oppskrifter, ketose kostplaner osv. Kun 360,- inkl frakt og 9 uker veiledning via Mail med meg! Jeg er utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole. Lageret må krympes litt, og det kommer dere til gode☺️ Kun Ketoseguiden (adlink) koster 279,-

Ellers minner jeg om min splitter nye bok, med massevis av sukkefrie oppskrifter på kaker, godterier, desserter osv. Perfekt om du liker litt ekstra kos, av og til☺️ 299 inkl frakt HER (adlink).

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s