Vil du ha en gratis telefonkonsultasjon med meg?

/reklame/

Jeg er jo utdannet kostholdsveileder via Tunsberg Medisinske Skole, noe jeg er utrolig glad for. I tillegg vet dere som har fulgt meg lenge, at jeg har meget god personlig erfaring. Både med livsstilsendring og vekttap. Disse to delene sammen, vil jeg si er det som gjør meg til en god kostholdsveileder.

Jeg liker veldig godt og ha litt mer direkte kontakt med kundene mine, men i det siste har det gått mest i bøker og mailkontakt mtp oppfølging. Mye av dette har nok med prisen og gjøre, for det sier seg selv at bøkene (adlink) mine er et mye rimeligere (kr.360,- for bokpakke akkurat nå) alternativ enn direkte konsultasjoner pr. tlf. Hvor jeg gjerne snakker med kunden mellom 30-45 minutter, og følger veldig tett opp ved behov.

Jeg har allikevel lyst til og få flere kunder på telefonsamtaler, det er basert på telefon fordi jeg jobber hjemmefra og synes det er flott og ha kunder fra hele landet😀

Siden det koster vesentlig mer, så skjønner jeg at det kan virke litt skummelt og signere seg direkte opp på samtaler med meg uten og vite noe først. Så derfor åpner jeg en flott mulighet for deg som lurer på om dette kan være noe for akkurat deg!

Nå tilbyr jeg en GRATIS konsultasjon først, UTEN videre forpliktelser.

Den er nok ikke like lang som en vanlig konsultasjon vil være, men ca. 10-15 minutter setter jeg av. Dermed får du som eventuell kunde, muligheten til å kjenne på om det er noe som føles riktig for deg. Du får tid til å tenke deg om etter samtalen, om du ønsker det.

Det er jo tross alt viktig at man føler man har en viss kjemi med den som skal veilede!

Konsultasjoner selger jeg både i pakker og enkeltvis, pakker er alltid billigst. En pakke på 4 samtaler koster 1799,- inkl moms. Mens en enkelt samtale koster 600,- inkl moms. Summen kan selvsagt deles opp ved pakkekjøp om ønskelig, og du bestemmer selv hvor lenge det går mellom hver konsultasjon. Jeg snakker med kunder alt fra hver uke, til en gang i mnd for eks. Poenget er at du som kunde bestemmer ☺️

Telefonkonsultasjoner passer for deg som trenger tett veiledning i forhold til livsstilsendring, min spesialitet er et kosthold med mindre karbohydrater. Men du som kunde finner ut ved hjelp fra meg, hva som er motiverende for deg mtp kosthold.

Vil du vite mer og melde din interesse, ta kontakt HER (link til kontaktskjema) og skriv at du er intressert i gratis konsultasjon med meg. Så snakkes vi ☺️

Foto: Pål Bentdal

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s