Livsstil, et fantastisk konsept!

Jeg bare digger det! Livsstil og livsstilsendring er min store lidenskap, det vet dere som følger meg! Jeg har jo gått igjennom en massiv endring på den fronten, en reise som startet i 2011. Den førte meg over 60 kg ned i vekt, gjennom en etterlengtet graviditet og nå nyter jeg mammatilværelsen. Med alt det innebærer.

Hadde jeg ikke hatt den erfaringen med meg, som jeg nå har. Hadde jeg sikkert hatt det veldig tungt nå, og kanskje gitt opp. Men selv om jeg sitter med kilo i pluss, har faktisk tanken om å gi opp aldri streifet meg. Jeg er ferdig med å tro at jeg ikke kan noe, og jeg velger å være positiv.

Joda, det er kjipt å veie mer enn jeg ønsker. Men det er ikke kjipt med tanke på utseende i grunnen, det er mest kjipt pga velvære og helse. Jeg har en del vondter i kroppen, som jeg vet vil bli bedre når jeg etterhvert får kilo av meg. Allikevel har jeg nå gravd frem den gode, gamle Ingrid. Som ikke stresset med kilo for en gang skyld, men heller fokuserte på riktig kosthold og livsstil! Klarte jeg å ha det fokuset da jeg veide over 140 kg, klarer jeg det fanken meg nå 😉

Det har vært en del som har jobbet imot meg siden fødsel føler jeg, men aller mest har nok fokuset mitt vært på feil sted som jeg har nevnt før. Det er det definitivt ikke nå, og endelig har det løsnet skikkelig.

I 2011 la jeg konseptet slankekur bak meg, og jeg vil si jeg har lykkes tålig bra ☺️

Litt opp og ned går det med de fleste her i livet!

Nå ser jeg frem til veien videre, og husk det, det er ingen vits i å vente til nyttår med å starte. Hvorfor det? Det er bare å hoppe i det, kose deg kan du jo gjøre i jula uansett om du vil. Balansert livsstil kalles det, men tenk hvor utrolig mange dager det er frem til jul da😳 Mange dager og ta bra valg på, er dere med?

Jeg har fremdeles både kurs, kostplaner og bøker i salg her (adlink), men lurer du på om mitt tilbud er noe for deg? Vel, da anbefaler jeg å teste ut en uke gratis med boostmeny (kostplan). Fellesstart mandag 8.oktober 😀 Les mer og meld deg på her (link). Ikke nok med at du får teste gratis en uke, men alle som deltar får ekstra gode tilbud om dem ønsker å fortsette videre med enten kostplaner eller annet. Selvsagt ingen kjøpsforpliktelser om du deltar da! Det er 100% valgfritt!

Det er også en gruppe på fb som benyttes for support, så dette blir bra. Mestringsfølelse og fellesskap er mitt håp for dere den kommende uken.

Husk bare at én uke IKKE er nok, ingenting løser seg på én uke eller to. Livsstil handler om langdistanseløp og ikke sprint!

Men, det kan jo absolutt kicke i gang motivasjonen og gnisten tenker jeg!

Det har vært mye de siste dagene, men jeg er allikevel meget lykkelig og har det helt supert! Er endelig på plass der jeg hører hjemme føler jeg, og det føles veldig veldig godt!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s