Imorgen braker det løst!

Imorgen starter flere hundre stykker på sin gratis uke med kostplanen «boostmeny». Jeg gleder meg veldig, tror det blir en flott uke. Det er forsåvidt ikke for sent om du vil være med, ta en titt her (link) for info og påmelding. Skal prøve og få sendt planer ut forløpende om du ønsker, evt imorgen tidlig. Så kan du evt heller starte et døgn senere 😉Men nå er det siste sjanse for denne gang.

Jeg har allerede fått en del Flashback til 2015, og det var utrolig moro den gangen. Det som jeg merker spesielt godt, er at med en gang de som deltar vet det er en fellesuke med mange deltagere gleder dem seg veldig. Det er noe eget med å føle seg som en del av noe større. Jeg har en felles Facebook-gruppe, for dem som deltar. Ikke noe krav til å delta aktivt i den, noen liker gjerne og bare følge med og får svar på den måten etter hva andre spør om. Noen setter pris på og spørre eller dele på gruppen, og synes det er fint.

Imorgen skal jeg også ha livesending på fb siden min Lavkarbotips.

Jeg tenker og snakke litt om livsstilsendring, og utfordringer mange møter på mtp det og lykkes. Og litt gode tips til hvordan man kan jobbe rundt de tankene om at man mislykkes.

Så om dette er noe du sliter med, bør du følge med på livesending der imorgen kl.19.00 eller eventuelt se opptaket jeg legger ut etter at sendingen er over☺️

Da kan jeg også gå kort innom hva en boostmeny er for noe.

Idag skal søndagen nytes for min del. Vi skal på besøk til slektninger som også har barn. Så det blir moro for både voksne og barn!

Siste sjanse for å melde seg på gratis uke idag altså, jeg skal prøve å sende ut omtrent fortløpende til dere som hiver dere på i siste liten☺️ Se altså HER (link) for info og påmeld.

OBS! Sjekk spamfilter på mailen, kan havne der☺️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s