Se noen av de fantastiske resultatene fra boostuken!

/inneholder reklamelenke/

Den boostuken jeg hodt gratis for et par uker siden, ble en suksess kan man si. Så mange flotte deltagere, og så mange fantastiske resultater.

Det er ikke alle som har fulgt planen 100%, men allikevel har de aller fleste fått flotte resultater. Så jeg har jo selvsagt lyst til å dele med dere her på bloggen, får ikke tatt alle nå da. Men her kommer noen tilfeldig utvalgte deltagere og deres resultater. Husk at dette er resultater på bare en uke, det trengs selvsagt innsats over tid som med alt annet.

 1. Kvinne: Ned 600 gram og minus 8 cm (ikke fulgt planen helt nøyaktig)
 2. Mann: Ned 1,9 kg og minus 11 cm (ikke fulgt planen helt nøyaktig)
 3.  Kvinne: Vekt ukjent, minus 9,5 cm
 4. Kvinne: Ned 3,4 kg og minus 13 cm
 5. Kvinne: Ned 1,8 kg og minus 7 cm
 6. Kvinne: Ned 2,4 kg og minus 8 cm
 7. Kvinne: Ned 3,2 kg og minus 6 cm
 8. Kvinne: Ned 0 kg, men minus 13 cm
 9. Kvinne: Ned 3 kg og minus 24 cm
 10. Kvinne: Ned 1 kg cm ukjent
 11. Kvinne: Ned 3,1 kg og minus 16 cm
 12. Kvinne: Ned 1,4 kg cm ukjent
 13. Kvinne: Ned 1,4 kg og minus 8 cm (ikke fulgt planen helt nøyaktig)
 14. Kvinne: Ned 2,5 kg cm ukjent
 15. Kvinne: Ned 3,3 kg cm ukjent
 16. Kvinne: Minus 5 cm, vekt ukjent
 17. Kvinne: Minus 2,1 kg og minus 1 cm
 18. Kvinne: Ned 2,7 kg og minus 7 cm
 19. Kvinne: Ned 1,1 kg og minus 5 cm (deltager var i ketose fra før)
 20. Kvinne: Ned 2,2 kg og minus 6 cm (kun målt magen)

Fantastisk innsats av alle sammen, uansett. Så er det herlig og se at dem som gjerne ikke har fulgt planen 100% også har fått flotte resultater. Det er viktig og huske på at vekttap varierer fra person til person, og utgangspunktet har mye og si for resultatet på en boostuke. Trenden er rimelig klar: Jo mer man har og gå ned, og om man har gått fra høykarb og rett på boost er resultatene størst. Men det er også artig og se at enkelte deltagere har brutt vektplatå, og at deltagere som har vært i ketose før start også har gått bra ned 🙂

Jeg skal dele enda flere resultater med dere etterhvert, det er jo bare moro.

Om du har lyst til å teste ut boostmeny og andre kostplaner, har jeg supertilbud på kostplaner for 9 uker (9 uker veiledning er inkludert via mail og da får du boostmeny også) og så får alle nå en liten bonus med en julemeny. Forslag til mer blodsukkervennlig julemat, som er perfekt nå frem mot juletider. Da fristelsene ofte står i kø, finn den HER (adlink) kun kr. 219,-. Om du er av typen som føler du hele tiden starter på nytt med livsstilsendring, ville jeg definitivt gått for den fantastiske superdealen. Nå begynner det å fylles litt opp med deltagere der. Da en god del som var med i boostuken, valgte og fortsette på superdeal.

Men jeg har fremdeles noen plasser ledige, så det er bare å benytte sjansen nå mens du kan. Superdealen er fantastisk fordi den for det første koster KUN 699,- Da får du helt utrolig mye av meg, pluss 1 helt år med veiledning! Les mer om superdeal HER (adlink). Superdealen vil altså forsvinne når plassene er utsolgt, det er et tilbud jeg ikke kan ha på fast basis. Da ville jeg tapt mye penger, så godt er det tilbudet 😉

Superdealen er en unik mulighet for å få på plass en varig livsstil, som kan fungere for deg i ettertid. Jeg er utdannet kostholdsveileder, og tar jobben min veldig seriøst.

DSC_0297

Ta kontakt om du ønsker hjelp, og selvsagt anbefaler jeg superdeal om du virkelig ønsker en varig endring og vekttap over tid. Noe som er anbefalt. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s