Helt ny boostmeny!

/reklamelenke/

Er det en ting jeg har fått en del spørsmål om, så er det om det finnes en boostmeny som er veldig enkel.

Nå har jeg tatt grep, og har laget en helt ny og forbedret boostmeny. Den nye krever minimalt av deg med tanke på tilberedelser, men man må jo selvsagt alltid regne med litt da😉Men denne nye kostplanen for en uke, er så enkel det er mulig å få den. I tillegg til å satse på at den skal være ukomplisert for kunden og utføre, jobber jeg også med og optimalisere sammensetningen enda mer. Den nye boostmenyen tror jeg vil være perfekt for mange som føler de er på et vektplatå, og ikke får det til å løsne.

Stikkord for den helt nye boostmenyen er:

-3 enkle måltider pr.dag som krever så lite som mulig av deg å tilberede. Beskrevet i detalj.

-Lagt opp for at matvarer kan brukes igjennom uka, slik at svinn og innkjøpsliste blir minst mulig.

-Handleliste følger med.

-Optimalisert med tanke på dem som trenger å bryte et platå, da kan denne være til god hjelp.

-Fantastisk for å få kroppen lynraskt i ketose, for og oppnå effektiv fettforbrenning.

-Kicker i gang vekttapet skikkelig bra, for de aller fleste. Størst vekttap får dem som går rett over og starter med boostmeny. Må påregnes muligens sterk ketoflu, ved brå overgang. Men desto større vekttap som regel. Allikevel opplever som regel de fleste vekttap, selv om de er i ketose fra før. Eller har et moderat lavkarbo kosthold fra før.

-En god start på lavkarbo, spesielt for dem som ønsker å komme i ketose.

-Maten kjøpe på helt vanlig matbutikk.

-Veiledning i en uke følger med på kjøpet. Du vil få den støtten og hjelpen du trenger via mail. Ønsker du og fortsette videre etterpå, får du et godt tilbud på det om du ønsker.

-Koster kun kr.89,- for den nye boostmenyen.

Litt humor er lov😁👍🏻

En uke er selvsagt ikke nok for å etablere en varig livsstilsendring, men det tror jeg alle vet. Kostplanen blir din til odel og eie, og kan repeteres innimellom ved behov. Bør dog ikke følges uke etter uke.

 • Her har du iallefall mulighet til å prøve en helt ny variant av den superpopulære boostmenyen, til en veldig bra pris. Så velger du selv om du vil fortsette med veiledning og kostplaner, eller om du fortsetter på egenhånd etterpå.
 • Den nye boostmenyen kan bestilles HER (adlink). Eventuelt via VippsGO butikken min. Følg da instruksjonen under her ☺️Kun kr.89,- alle som bestiller når helgen får sine kostplaner imorgen. Menyen vil ligge for salg fremover også selvsagt. Faktura? Jeg hjelper deg, ta kontakt HER (link) og skriv at du ønsker boostmeny på faktura.
 • Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

  2 svar til Helt ny boostmeny!

  1. turid næss sier:

   Hei ,har ikke vips,hva gjør jeg da?

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s