Noe søtt og godt?

/reklamelenke!

Det er en krevende tid for mange dette, førjulstiden. Det er mange fristelser, og man kan mene hva man vil om det. Men det er mange som sliter med å holde seg på matta i disse tider, og jeg forstår det godt.

Da er det etter min mening mye bedre å lage seg noe sukkerfritt innimellom, det smaker like godt som vanlig og er et fullverdig alternativ. Om du lager det selv, vet du jo også akkurat hva du har puttet oppi.

For et par mnd. siden lanserte jeg boken Ingrid`s søte fristelser, med mange gode oppskrifter. Ikke bare på godteri, men desserter, iskrem, smoothie osv. Noe for enhver smak vil jeg mene, og massevis av godis du kan lage til førjulstiden og i julen om du ønsker det.

Jeg kjører nå salg på den boken, til en veldig god pris. Kun kr. 189,- inkl frakt! Jeg ønsker å krympe lageret mitt nemlig 🙂 Det kommer jo dere til gode, og ikke bare får du boken… du får også tilsendt en julemeny på PDF-fil til din mail. Med mye deilige forslag til julemat og julekos! For bestilling, klikk HER (adlink) Fremgangsmåte for betaling med Vipps, står i nettbutikken som Info øverst! Om du ønsker faktura, kan du skrive til meg HER (link), få med deg hvilken bok du ønsker og full postadresse. Så hører du fra meg 🙂 

Ingrid´s søte friselser forside

Jeg lover MYE kos for pengene 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s