Dette er jobben min!

/reklamelenke/

Jeg tror de fleste av dere vet at jeg jobber som kostholdsveileder, at jeg driver mye online og nettbasert. På den måten kan jeg ha (og har) kunder fra hele landet.

Det er kanskje ikke alle som vet at det er dette jeg skal leve av, pr.nå er altså dette det jeg jobber med og skal være mitt bidrag økonomisk til familien. Det er altså ikke en hobby som jeg jobber litt med på siden, det er jobben min!

Det er ikke enkelt å bygge opp en bedrift som er stabil, og jeg har hatt mammapermisjon og alt imellom. Men det er givende, og jeg trives så ekstremt godt med å få lov til å hjelpe andre med sin livsstilsendring. Jeg brenner for dette, og deler villig vekk av min store kunnskap både fra studier og ikke minst egen erfaring.

Jeg er utdannet kostholdsveileder, slik at det ikke skal være noen tvil om det!

Er utrolig stolt over utdannelsen min, og kanskje ekstra stolt over karakteren.

Jeg var nemlig alltid en «C-student», men at jeg fikk B på eksamen viser i grunnen bare hvor utrolig intressert jeg er i temaet kosthold og helse! 🙂

En dag på jobb for min del består hovedsaklig av å besvare Mail til kunder som har veiledning der, pakking og sending av bøker, utsendelser av kostplaner på Mail og så har jeg noen kunder jeg har telefonkonsultasjoner med. Det vil si at jeg snakker med dem på telefon og veileder dem på den måten.

Det er utrolig fint for meg å kunne jobbe hjemmefra, men det betyr ikke at jeg tar jobben mindre seriøst! Heller tvert om 🙂

Jeg setter pris på hver eneste dag jeg kan sette meg ned og jobbe med dette her. For jeg vet at det slett ikke er noen selvfølge!

Kompetansen jeg besitter er:

  • Jeg kan veilede innenfor kosthold (selvsagt)
  • Jeg kan hjelpe deg med å forbedre fordøyelse, få diabetes type 2 under kontroll, senke blodtrykk ol. Ved hjelp av kostendringer er dette fullt mulig.

Jeg er IKKE på noen som helst måte lege 😉 Det må være sagt, selv om det egentlig sier seg selv. Men jeg er sabla god på kosthold og ernæring 😉

Alle som har veiledning av meg får personlig veiledning, og jeg svarer så utfyllende som jeg kan på det som blir spurt om! Du skal ikke oppleve hastverk i mitt arbeid, eller korte og diffuse svar…. Jeg ønsker å hjelpe, og virkelig gjøre en forskjell for andre mennesker!

Jeg blir oppriktig glad når jeg får tilbakemelding fra kunder som etter kort tid bare måtte slutte på blodtrykksenkende medisiner. Fordi det stadig ble for lavt med kostendringer❤️ Det er kanskje det som driver meg mest, at helsen til andre mennesker blir så betydelig bedre og det fører igjen til økt livskvalitet.

Om du trenger kostholdsveiledning, og ønsker en veileder som forstår deg og har vært der selv. Da skal du velge meg😉

Sjekk ut mine svært gode tilbud HER (adlink, kostplaner) og HER (adlink, bøker)

Man angrer sjeldent på en endring til det bedre, og helsegevinstene man potensielt kan oppnå er helt fantastisk ☺️

Så nei, dette er ikke noe jeg gjør på «si» bare for gøy. For meg er det jobben min, som jeg i aller høyeste grad tar på alvor! Jeg har eget firma og alt som er ☺️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s