Romjulstilbud, bli klar for 2019!

/reklame/

God romjul alle og enhver, sender noen ekstra varme tanker til dem som av en eller annen grunn feirer alene og/eller føler seg ensom❤️

Det er lett å tro at alle har en fin jul, når man selv har det så fint.

Uansett, god romjul. Jeg håper julekvelden var fin, og at dere alle opplevde varme og kjærlighet fra mennesker rundt dere!

Hvor aktuelt dette er, vet jeg ikke. Men jeg har bestemt meg for å kjøre et romjulstilbud med kostplaner, for dem som ønsker en starthjelp på nyåret! Du kan nå få lchf kostplan for 10 uker, basert på enkel mat som du kjøper på helt vanlig matbutikk. Det krever også lite tid for deg å lage til, selvsagt krever det jo litt. Men de er lagt opp til at du skal få det enklest mulig, og det er jo for mange en stor fordel! I tillegg rapporterer mine kunder at maten også smaker fantastisk, og da kan det ikke bli stort bedre vel?👌🏻

Nå får du 10 uker for 200kr. da er 10 uker support på Mail også inkludert! Jeg er utdannet kostholdsveileder, og hjelper deg så godt jeg kan med din start.

Ønsker du og sikre deg 10 ukers start med min hjelp i 2019, kan du bestille HER (adlink).

Jeg sender da ut alle kostplaner som blir bestilt på fredag 28.des., tilbudet varer til og med søndag denne uken ❤️ Men vil du ha den tilsendt på fredag, bør du bestille innen fredag kl. 12.00!

Her er også noen gode tips generelt for 2019!

Forvent at ting tar tid, tenk langsiktig endring. Det er alltid best.

0,5-1 kg i uka er faktisk veldig bra! Av og til blir det mindre, av og til kanskje mer. Uansett er det ikke gunstig å gå ned for fort, kropp og hode skal ha sjanse til å følge med.

Kanskje det viktigste av alt, du er vakker uansett tallet på vekta! Fokuser heller på et ønske om å ha god helse, og at helsen er drivkraften for å spise sunnere.

Ønsker du litt drahjelp i starten av 2019, hjelper jeg deg mer enn gjerne! Bestill HER (adlink)!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s