Bedre helse med lavkarbo!

Snart banker 2019 på døra, og jeg må si jeg gleder meg! For min egen del håper jeg at ting faller mer til ro og på plass i 2019, jeg har iallefall troen på det. 2018 ble et merkelig år for min del, litt for mye på en gang rett og slett.

I 2019 skjer det forandringer på det private plan, altså ikke mellom meg og min kjære. Vi holder sammen, og har tenkt til å gjøre det for fremtiden 😉 De fleste vet at småbranslivet (spesielt de første årene) tærer litt på kjærlighetslivet, men vi prøver å jobbe med å holde det i livet når vi kan og det funker fint 🙂

Det er mer det at lille S starter i barnehagen som blir den største forandringen for oss i 2019, det endrer jo en hel del i hverdagen vår for å si det mildt. Ikke bare for oss som foreldre, men også for lille S såklart. Han var heldig og fikk plass fra januar av, så det er barnehagestart like på nyåret 🙂 Dette blir jo en stor forandring for meg også, som i all hovedsak jobber hjemmefra med nettbasert kostholdsveiledning, forfatter bøker osv. Jeg vil få vesentlig mer konsentrasjon til å jobbe både bedre og mer effektivt. Det ser jeg veldig  frem til, det må jeg bare si 🙂 For det er langt fra enkelt å være 100% konsentrert med en liten en rundt deg, det sier seg selv. Så det mest riktige for både meg og S er nok barnehage nå, så er jeg stolt over at vi klarte å ha han hjemme et år ekstra. Det vanlige er jo bhg fra 1 år, sier ikke noe vondt om det for all del. Jeg er bare glad han fikk det ekstra året hjemme, og han er veldig klar nå 🙂

Jeg regner også med at mindre stress fører til at jeg får kostholdet mitt bedre på plass, og at vekttap for min del blir enklere. Jeg har virkelig troen, så jeg satser alt på det. Vekttap for meg nå begynner å bety mer og mer, jeg skal ikke legge skjul på det. Jeg klarte ikke mine mål for 2018, 2018 ble absolutt ikke som jeg tenkte og planla. Jeg tror jeg hadde en slags oppfatning av at jeg er superwoman og kan klare alt på en gang. Flere rundt meg advarte meg, jeg lyttet ikke før det var for sent for å si det sånn 😉 Jeg lærte mye av det, det skal være sikkert og visst. På et tidspunkt var jeg plutselig som en skygge av meg selv, det var både skremmende og vondt. Jeg har ikke hatt det enkelt siden juni i år, men det blir stadig bedre og jeg jobber med meg selv hver eneste dag. Jeg har fått meldinger fra mange som har gått på en skikkelig smell selv, dere vet hva jeg snakker om og at det tar litt tid å komme seg igjen.

Selv om vekttap er viktig for meg i 2019, så er drivkraften i bunnen helsa mi. Den vil alltid være viktigst for meg, men for å få bedre helse må jeg også ned i vekt. Det er en del av det store bilde, så det hører med. Jeg kommer ikke til å fly på vekten i tide og utide, jeg legger heller omtrent all min kraft i kostholdet. Det kostholdet jeg vet fører meg inn i en god helse, både mentalt og fysisk. Nemlig lavkarbo selvsagt 🙂 Nå skal det sies at jeg har spist en god del lavkarbo i 2018, tro det eller ei. Men det har vært så mye stress, og til slutt en ordentlig smell som gjorde alt mer komplisert. Det er utrolig hva stress og det mentale har og si for både vekttap og helse generelt.

Jeg føler meg ganske klar nå i grunnen, klar for å møte 2019. Med alle de forandringer det bringer med seg både mtp jobb og privat. Jeg har flere nye ting jeg jobber med og skal jobbe med fremover, som jeg håper dere vil like. Jeg skal også komme meg ordentlig i gang med trening igjen på studioet, det blir jo også enklere når mini er i bhg. Da kan jeg legge inn trening de dagene det passer i forhold til jobb, etter at jeg har levert han i bhg. Så jeg håper, håper og håper at det endelig kan bli litt «mitt år» igjen. Året hvor jeg får tatt mer vare på meg selv igjen. Tror alle mødre kan kjenne seg igjen i at man gjør veldig mye for barna våre, men uten å ta ordentlig vare på oss selv blir jo alt vanskeligere enn nødvendig. Kjærlighet for oss selv er også viktig, selv om man er foreldre.

wpid-img_20150824_165814.jpg

Da ønsker dere en fortsatt nydelig høytid, og håper alle gleder seg til å ta fatt på et nytt år. Det gjør iallefall jeg, og så all den gode maten da 🙂

Husk for øvrig romjulstilbudet jeg har gående til og med søn 30.desember, kostplaner for 10 uker på PDF-fil sendes på mail. Inkludert 10 uker veileding på mail, kan bestilles HER (adlink). Kun kr.200,-  NB! Fremgangsmåte for betaling med Vipps står øverst når du klikker deg inn på linken, samme om du ønsker faktura 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s