Oppsummering av 2018!

/Inneholder reklamelenke/

Det er vel på sin plass med en liten oppsummering av 2018, nå helt på tampen av året. Det har vært et år jeg velger og kalle en berg og dalbane, med høye topper og dype daler. Men, sånn er vel livet for de fleste innimellom. Jeg har hatt både gode og dårlige stunder i år, men man kommer som regel sterkere ut igjen på andre siden.

NB! Siden den 10 ukers kostplanen ble veldig populær, velger jeg å la tilbudet stå ut nyttårsaften idag. 10 uker med veiledning via mail, for kun 200 kr! 3 måltider pr. dag, du får eksakte mengder og forholde deg til og hjelp når du trenger det. Bestilles HER (adlink) eller via Vipps/faktura (les forklaringen øverst i nettbutikken).

De fleste av dere vet jo at vekttap for min del ikke har funket i år. Det startet bra, og endte dårlig. Sånn er det, og ingenting å gjøre med nå. Kunne jeg spolt tilbake tiden, hadde jeg ikke startet 2018 slik jeg gjorde. Med fullt kjør både meg jobb, studier og alt mulig på privaten. Det måtte jo gå galt til slutt, og jeg lærte av det.

Jeg tenker å oppsummere litt nå fra 2018, og tenker vi startet med det som IKKE gikk etter planen først.

  • Jeg har ikke klart og gått ned i vekt, slik jeg ønsket meg. Jeg ser ikke på det som noen krise, men ser helt klart at jeg må legge et smartere løp for 2019. Komme meg på beina ordentlig igjen, rett og slett.
  • Jeg gikk på en kjempesmell i starten av Juni, og derifra var det ting begynte å gå nedover (les:oppover) vektmessig igjen. Jeg møtte veggen, og fikk det veldig tungt om jeg skal være 100% ærlig…
  • Jeg skulle ønske jeg hadde jobbet enda litt bedre i år, med å ha en fast rutine osv. men det ble mye vanskeligere enn forventet med lille S hjemme.

Så over til det som faktisk har vært veldig positivt i år 🙂

  • Jeg startet året bra (men med litt vel mye optimisme), men jeg er kanskje aller mest fornøyd med boken min, Ketoseguiden, i år. Som ble en stor suksess, den slo an fra dag 1 og er en bok jeg fremdeles selger en god del av. Finnes og få kjøpt HER (adlink) om du ønsker deg et eksemplar.
  • Ellers så kom jo utdannelsen min helt i boks i år som kostholdsveileder, i Juni tok jeg eksamen og fikk B på den. Så utrolig fornøyd med det, og den smakte godt etter noen tunge uker mens jeg ventet på resultatet.
  • Jeg har klart å reise meg noenlunde igjen etter den smellen jeg fikk, har klart å komme meg tilbake i jobb iallefall. Jeg er heldig sånn sett og kan styre dagene litt selv, og jobber hjemmefra. Jeg har nok en vei å gå, før jeg er 100% igjen. Det må jeg jo bare innrømme… Men, jeg er på god vei.
  • Er også ekstremt fornøyd med å klare og ha Sander hjemme til han nå er nesten 2 år, før det blir bhg nå fra januar av. Er så utrolig fornøyd med å ha klart det, selv om det nok har slitt meg litt ut også 😉 Har dog hatt ekstremt god hjelp fra pappaen da, selvsagt, ellers hadde det ikke vært mulig i det hele tatt og få til. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har måttet sjonglere mellom jobb og være mamma, og mye dårlig samvittighet når jeg har vært nødt til å jobbe men han har ropt på meg osv. osv. Så bhg fra januar blir bra for oss alle tror jeg. Samtidig ser vi jo tydelig at Sander har nytt godt av å få være hjemme denne ekstra tiden, og han har blitt en veldig trygg, sosial og flott gutt 🙂

Dette var litt av bunnpunkter og høydepunkter for 2018, det har vært en reise som de fleste andre år. Når 2019 nå kommer, håper jeg at det blir et år hvor jeg mestrer og stresse ned. Være mer strukturert i jobben min, og ikke minst blir MYE bedre på og bare koble ut og slappe av og la ting flyte litt også. Vi stresser for mye alle sammen, det tror jeg vi alle vet og er klar over. Men det vi må gjøre, er å gjøre endringer. Stress er så forferdelig ødeleggende for helsen vår, virkelig. Litt stress her og der er ikke farlig, men mange av oss stresser konstant. Det er ikke bra på noen som helst måte, virkelig ikke. Det er vel egentlig oppskriften på sykdom, både fysisk og psykisk 😉 Noe å tenke over der.

Legger inn noen bilder også jeg fra 2018, som viser litt av hva det har vært for oss 🙂

Våren i år var jo fantastisk, eller vi gikk vel nesten fra vinter og rett over på sommer. Her var jeg også på god vei ned i vekt, men som kjent har jeg gått opp igjen.

Vi har opplevd mye fint som familie, og Sander har blitt så stor og vokser så fort❤️ Jeg prøver og ikke dele altfor mye bilder av han her på bloggen, da han har rett på sitt privatliv han også ❤️

Ketoseguiden ble større enn jeg noen gang kunne forestille meg, og det er så gøy ☺️

Jeg startet min egen reise med eteriske oljer i august, og synes det er helt topp☺️ Sjekk ut siden her (adlink) om du vil, eller spør meg om du lurer på noe.

Mye godt har jo også blitt laget i år ☺️

Vi grillet en del på våren, men sluttet da det ble så tørt at vi ikke turte mer 😬 Og lenge var det jo også forbud uansett, for en tørr sommer vi hadde i år.

Det var en flott reportasje om veien vår til og bli foreldre i Allers i november ❤️ Fotograf var Pål Bentdal☺️

Med dette vil jeg ønske alle en strålende nyttårsfeiring idag! Jeg og vi som familie er klar for et nytt år, og ønsker det velkommen.

Husk at vi alle lærer så lenge vi lever, og vi har all makt inni oss selv til å gjøre endringer for fremtiden vår!

Riktig godt nyttår til dere alle og enhver, og tusen takk for følget i 1018!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s