Godt i gang!

Nytt år, betyr for mange nye muligheter! I år er det sånn for meg også, så får jeg se hva året bringer rett og slett. Målet er i bunn og grunn å få orden på kostholdet, forhåpentligvis miste noen kg, men aller viktigst er bedre helse både fysisk og psykisk!

Nå er jeg på dag 3 med ketose, og det føles fantastisk!

Så kan man jo lure på hvorfor man viker fra det, når det føles riktig når man peiler seg på igjen. For det gjør det, hver eneste gang forteller kroppen meg at det er dette du må gjøre!

Jeg vet det så godt, men det har ikke vært bare enkelt de siste 2 årene for meg. Det har jeg heller ikke lagt skjul på. Jeg la ut en Quote på Instagram og Snapchat idag, som er så utrolig treffende på alle punkter.

Tankekjør, angst, uro etc. Noen som kjenner seg igjen?

Jeg klarer ikke en gang å beskrive hvor mye bedre dette blir med ketose/lavkarbo. Det blir liksom så veldig tydelig, nesten umiddelbart, at det blir mer ro oppi topplokket 😍

Mitt fokus fremover blir ketose, enkelt og greit! Pr.nå teller jeg ikke kcal, men kjører noen enkle regler som jeg vet funker for meg! -Jeg kutter på meieriprodukter, men spiser smør og litt ost nå og da. Jeg kommer sikkert til å spise rømme for eks. en sjelden gang, men det er ikke hver uke for å si det sånn.

-Jeg spiser proteinkilder, naturlig fett og grønnsaker i all hovedsak.

-Holder meg godt under 20 gram karbohydrater pr. dag.

-Har kuttet ut sukkerfri brus og saft totalt, drikker vann og sort kaffe.

-Bruker litt sukkerfri tyggis eller frisk pastiller om jeg føler behov, mest i sosiale settinger pga keto-ånde.

Dette er stort sett det, og jeg trives allerede. Som alle andre var jeg både klar og ikke klar på samme tid, men jeg heiv meg i gang 2.januar som planlagt. Det føltes liksom riktig når jeg først starta, det gjør som regel det.

En del av dere får kanskje med dere Storyen min på Instagram om dagen? Jeg er veldig aktiv der, og ønsker du å følge der heter jeg Lavkarbotips_kostholdsveileder der. Heter det samme på Snapchat, men er definitivt mest aktiv på Insta.

ANONNSE!

Jeg minner også om mine januartilbud, se HER (adlink) i nettbutikken. Ønsker du faktura eller betale med Vipps, står det forklart øverst på siden i nettbutikken☺️ Kostplan og familiekurs er det som er på salg nå. Spør meg om du lurer på noe før du bestiller ☺️

Jeg er veldig klar for 2019, med helse i et absolutt fokus! Mer enn vekt for å være ærlig, selv om jeg må ned i vekt er det ikke der jeg legger alt fokus. Skal veie meg en gang i mnd. så 1.februar blir neste gang, så jeg deler med dere da☺️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s