Ny bok endelig tilgjengelig!

/reklame/

Jeg har laget et kurs som er helt perfekt for travle familier, som steg for steg lærer deg hvordan dere kan endre livsstilen deres til å bli bedre. Boken fokuserer på mindre raske karbohydrater og sukker, noe som de fleste kan mestre. Løsningene er enkle, og det er superenkelt og kombinere med familien. Boken tar ikke bare for seg kosthold og forslag til hva man kan spise. Den gir også verdifull veiledning i hvordan dere kan jobbe mentalt, for å få til en endring som blir varig. Ved å lese denne boken, får du også nyttig lærdom om kroppen vår, og hvordan kostholdet påvirker kroppen vår. Jeg er utdannet kostholdsveileder, med meget god erfaring i å veilede andre til en sunnere livsstil. Personlige erfaringer, i tillegg til teoretisk kunnskap gir meg det lille ekstra i jobben min 🙂

Her får du altså litt av hvert, og jeg håper at den kan bli et godt verktøy for dem som virkelig sliter i en travel hverdag. Men som har et brennende ønske om å få til et bedre kosthold, og en bedre helse. Her er det virkelig fokus på hvordan dere kan få dette til, på en enklest mulig måte. Middagsforslag for 4 uker finner du også i boken. Er verdt å nevne at boken ikke fokuserer på et ketogent kosthold (ketose), men på en livsstilsendring som er enkelt og kombinere med hele familien.

Om du ikke har fått lavkarbo til og fungere før, er dette boken for deg 🙂 Utrolig mange ønsket seg bokutgave av dette kurset, så jeg er veldig fornøyd med at muligheten endelig er tilgjengelig for dere.

DSC_0992

Den kan nå forhåndsbestilles, leveringsstid vil være ca. 10 virkedager! Bestilling gjør du HER (link) og skulle du ønske å betale med Vipps står det forklart øverst på siden i nettbutikken når du klikker deg inn (jeg har VippsGO butikk). Faktura er selvsagt mulig, da kan du bare sende meg en mail HER (link). Da må du huske å skrive at det er Familiekurset du ønsker, og husk også din fulle postadresse.

Selvsagt har jeg et godt lanseringstilbud, kun kr. 299,- og da er frakt inkludert i prisen!!! Du har også tilgang på hele 12 uker veiledning om du føler behov, da via mail. Her er altså veldig mye for pengene, så løp og kjøp.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Jeg er som alltid klar for å hjelpe akkurat deg til et bedre liv med mer energi!

Beste hilsener Ingrid Lone, utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole.

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s