Slik går det med carnivore!

/inneholder reklamelenke/

Jeg tenkte at det er på tide med en update, da dette fanget stor interesse hos dere følgere på bloggen. Jeg skrev forrige helg at jeg skulle starte opp med å prøve carnivore på forrige mandag, det er nå en uke siden og jeg tenker det er greit med en lite oppdatering på hvordan det har gått.

Ja, hva skal man si. Jeg synes det har gått ganske bra. Men, jeg har nok ikke lykkes med å spise 100% carnivore. Egentlig ser jeg ikke på det som noe nederlag, for jeg har spist omtrent kun carnivore med noen få unntak. Det blir jo allikevel litt «feil». Men på lørdag som var fristet litt rød paprika altfor mye 😉 Som dere forstår, har jeg ikke spist noe godteri eller høykarbo greier. Det var mer en litt stor bit rød paprika på lørdag, og på søndag tok vi som familie middagen ute. Da ble det heller ikke carnivore på den… Jeg bestilte meg burger med ost og bacon, grønn salat og dressing. Dressingen var nok den med mest karbohydrater, men det gikk fint. Tok også en sukkerfri brus, men angret meg litt etterpå. Ikke pga dårlig samvittighet, men pga. at den slettes ikke smakte godt 😉 Så søt, at jeg drakk den mest på trass fordi jeg hadde betalt… Gikk rett over på vann igjen etterpå, og sort kaffe.

Som dere ser har uken ikke gått så aller værst, det jeg skrev over her er det som har vært unntakene. Jeg må si jeg føler meg ok…. Men samtidig så føler jeg meg veldig bra i vanlig ketose også, med grønnsaker. Det jeg har savnet denne uken, har vært grønnsaker… Tankene mine nå fremover er egentlig og prøve litt videre, men ikke flippe helt ut om jeg tar noen grønnsaker en dag. Jeg VET jo at grønnsaker er bra for oss liksom, og jeg har overhodet ikke hatt som mål å leve på carnivore for ettertiden.

Som dere forstår, har uken gått sånn noenlunde. Litt utenfor carnivore prinsippene ble det, men jeg er fornøyd allikevel. Så lenge jeg holder meg i ketose er jeg der jeg vil være, og der har jeg GOD margin 😉

Trening har jeg også kommet meg i gang igjen med, mandag-onsdag-fredag er treningsdager! Det er prioriteringer som må til, så jeg lever S i barnehagen og trener før jeg reiser hjem igjen for å jobbe. På den måten får jeg det unna tidlig på dagen, og det er absolutt morgentrening som er min favoritt uansett.

Jeg trener bra i ketose, null problemer! Øker stadig på vektene igjen, og utholdenheten kommer seg litt etter litt.

På mange måter føler jeg at dette året alt i alt har startet bedre enn ifjor, jeg føler meg mer rolig og mer i balanse ❤️ Jeg gjør min «greie» og er ikke så vektfiksert! Tenker ting tar den tiden det tar, og er fornøyd med det. Jeg har det iallefall strålende, så håper det bare fortsetter sånn fremover. Så må det jo sies at S har begynt i barnehage frigir litt mer tid til meg selv her og der, som gjør at jeg føler jeg får prioritert mer av det som hjelper meg! Uten at jeg har dårlig samvittighet, for hva jeg burde gjort hele tiden osv….Året har med andre ord starter flott, og carnivore går helt ok. Jeg prøver å holde carnivore så godt det lar seg gjøre fremover, men ser for meg at det vil være litt grønt inninellom😉 🤷‍♀️ Min oppfatning så langt er at jeg savner grønnsaker mest faktisk…. men maten er helt ok altså. Har til tider føltes som en fest hver dag😅 Ikke vanskelig således, men jeg liker grønnsaker rett og slett. Så sånn sett er jeg muligens litt mer fan av fremgangsmåten min i boka mi, Ketoseguiden (adlink) Der er det litt grønnsaker hver dag.

Jeg kommer til å prøve litt til med mest mulig carnivore, siden det bare har gått en uke…. for å ha litt mer ordentlig sammenligning…. Ketoseguiden koster forresten kun 209,- inkl. frakt og 5 ukers veiledning via Mail nå. Om du skulle ønske litt hjelp med carnivore også, skal jeg alltids være behjelpelig med det også 😉 Mange har hatt fantastisk god nytte av den, se mer her (adlink) Det er altså en bok med kostplan for 5 uker, og mange gode oppskrifter og tips til ketogent kosthold☺️

Foreløpig består altså maten min fremdeles i all hovedsak av kjøtt og smør 😉

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s