Har du lyst på et gratis hefte av meg?

Som kostholdsveileder tenker jeg hele tiden på hva andre kan ha nytte av. Jeg er vel ikke alene om å slite med overspising, og det føles ikke særlig godt. Hele mitt liv, eller så lenge jeg kan huske omtrent, har jeg slitt med overspising. Dette er jo en spiseforstyrrelse rett og slett, selv om det kanskje er den spiseforstyrrelsen man hører minst om.

Det virker ofte som om vi som sliter med overspising, bare er late eller ønsker å trykke masse drittmat i oss. Som om vi ønsker å bli stadig større, og ha daglig vondt både fysisk og psykisk. Når jeg virkelig slet med overspising, var det helt fryktelig. Jeg spiste hele dagen omtrent, og stappa innpå til det fysisk var umulig å spise mer. Skammen etterpå føles helt grusom, og jeg kan med hånden på hjertet si at det egentlig ikke var noe jeg ønsket å gjøre sånn egentlig. Aller mest ville jeg ha et normalt forhold til mat, å spise for å overleve og ikke leve for å spise… Dere forstår sikkert hva jeg mener.

Om man er overspiser, er ikke det noe som bare forsvinner heller. I perioder hvor ting er vanskeligere og man gjerne er stressa, kan dette dukke opp igjen og være vanskeligere å kontrollere. Jeg er allikevel så glad jeg alltid har lchf som en livbøye for meg, jeg vet hvor godt det hjelper og det er en trøst. Selv i de vanskelige periodene, tro det eller ei. Lchf har gitt meg livet tilbake, og troen på at alt nytter. Bare man aldri gir opp, ordner alt seg.

Jeg vet hvor utrolig mange som sliter med det samme, og ikke misforstå meg. Jeg gjør det helt klart, at det å søke hjelp av psykolog ol. kan være høyst nødvendig i tillegg til en annen måte å spise på, en livsstilsendring. Men jeg har laget et digitalt hefte, som du kan få helt gratis av meg om du ønsker det.

Det inneholder informasjon om overspising, hva det er og spesifikke tips til hvordan du kan hjelpe deg selv til å bli bedre ❤

Du kan altså få tilsendt linken til dette heftet, ved å sende meg en mail HER (link). Det er helt gratis, og jeg håper du får noen gode råd til hvilke grep du kan gjøre selv. Merk gjerne mailen med gratis hefte eller lignende ☺️

For det er virkelig mulig å bli bedre, og få bedre kontroll 🙂 Jeg har god egenerfaring med dette, og vet det er mulig. Det kan være tøft til tider, det kan være tilbakefall osv. Men kan man få det bedre, er det gjerne verdt å gi seg selv et forsøk!

Send meg mail, og du får tilgang til heftet 🙂 Jeg bruker selvsagt ikke din kontaktinfo til noe annet!!!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Har du lyst på et gratis hefte av meg?

  1. Siv wean sier:

    Ja takk 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s