Resultatgaranti og liten carnivore oppdatering!

/inneholder reklamelenke/

Denne uken her føler jeg har gått litt ekstra fort, men det har vært en veldig fin uke. Jeg føler endelig at lillegutt er så innkjørt i barnehagen, at jeg kan fokusere alt mitt på jobb når han er i barnehagen. For øvrig trives han veldig godt, så det gjør jo selvsagt alt mye lettere.

Carnivore går det ikke så bra med nå om dagen, jeg må innrømme det. Jeg har vel egentlig bestemt meg for at jeg kommer til å ta inn grønnsaker igjen, spesielt til middagsmåltidet mitt. Jeg har ikke pleid å bruke så mye grønt til de andre måltidene, så det blir vel egentlig kun middag som blir grønnsaker til.

Jeg er klar over at tilpassning til carnivore kan være lang, men for meg føles det faktisk ikke verdt det akkurat nå. Hvorfor? Jo, jeg tror kroppen min trives best med en viss dose grønnsaker hver dag… Det er meg, og vi er jo alle forskjellige. Det føles kanskje spesielt ikke verdt det, siden jeg er forstoppet. Og joda, jeg vet at man må være litt tålmodig i grunnen om man virkelig vil kjøre carnivore over lengre tid. Men det føles helt ærlig ikke verdt for meg, spesielt siden jeg aldri sliter med forstoppelse på vanlig ketose med grønnsaker. Derfor blir det nå litt grønnsaker hver dag, til middag. Så håper jeg magen min spiller på lag igjen, ganske kjapt.

Nå blir det ikke sånne kjempestore endringer, grønnsaker blir den eneste endringen sådan. Jeg kommer fremdeles til å spise mye animalsk, siden jeg trives godt med akkurat den biten 🙂

dscn4017-1

Men jeg kan godt oppsummere det jeg synes har vært veldig positivt med carnivore:

Jeg har holdt meg mett lenge, helt uten problemer. Spist 2 måltider pr dag (store) og det har vært nok. Har periodisk fastet uten problem, og sjeldent kjent på sult i grunnen.

Dette føler jeg vel egentlig fremdeles, selv om jeg spiser grønnsaker til middagen de 2 siste dagene. Så det jeg kommer til å gjøre, er å ikke ta inn igjen matvarer som kan trigge. Slik som peanøttsmør, har dere sett storyen min på instagram vet dere at det har vært savn… Jeg kommer til å la det være en god stund til fremover, for jeg er for glad i det 🙂 Så det blir fremdeles lite karbohydrater på meg, fremdeles ketose. Men ikke ren carnivore, det føles ikke verdt det. Spesielt med tanke på at jeg vet at jeg føler meg fantastisk på vanlig ketose, med grønnsaker 🙂

Artig lite prosjekt var det, men det ender her og det føles helt greit.

Har dere forresten fått med dere at jeg nå innfører resultatgaranti på kostplanene mine?

Det betyr at om du kjøper kostplan fra meg, følger den og ikke får resultater. Da får du pengene tilbake 🙂 Enkelt og greit. De aller fleste får resultater med kostplanene mine, så jeg føler meg trygg på den garantien. Samtidig så kan det jo skje at noen ikke får resultater, og da er det jo en fin trygghet for deg som kunde. Teste mitt opplegg, helt uten risiko 🙂 Jeg har også resultatgaranti på bestselgeren, Ketoseguiden, som er en bok jeg har skrevet om ketose. Hvor du får kostplan for 5 uker og mange herlige oppskrifter. Så nå kan du altså kjøpe og teste mine tjenester, og får du ikke resultat. Ja, da får du pengene tilbake. Kostpan kan kjøpes HER (link), og ketoseguiden kan kjøpes HER (link)

Skulle du ønske faktura, skriv til meg HER (adlink).

Se gjerne tilbakemeldinger fra kunder HER (link)

Nå går vi inn i helgen, og den ser jeg frem til. Nå må dere huske å lade opp til en ny uke, slappe av og nyte. Gå gjerne en tur i frisk luft og kos dere. Her skal vi i selskap imorgen, noe som blir veldig koselig. Men søndagen går nok med til totalt avslapping 🙂 Ellers så er det konstant forkjølelse i hus føler jeg, siden S startet i bhg. Sikkert mange foreldre som kjenner seg igjen. Tok meg selv i at jeg har vært slapp på å bruke Onguard (eterisk olje som er immunstyrkende) i diffuseren. Så startet opp igjen idag, og håper det kan hjelpe både liten og stor 🙂 Lese mer om eteriske oljer kan du gjøre HER (link) om du er nygjerrig 🙂 Da ønsker jeg alle en god helg, så snakkes vi!

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s