Hva er egentlig lavkarbo?

Jeg får ofte spørsmål rundt lavakarbo. Hva er det? Hva kan jeg spise? Liste over ja og nei mat, eksempler osv…

Jeg forstår godt at lavkarbojungelen kan være vanskelig å navigere seg igjennom, det kan rett og slett være litt vanskelig å finne sin greie. Opp i alle sine meninger om hva lavkarbo er og ikke er, blir mange en smule koko og gir opp.

Dette synes jeg personlig er utrolig leit, fordi jeg vet hvor mye man kan ha og hente på å legge om. Hva det kan gjøre for helsa vår og vekta vår. Derfor har jeg nå laget et helt gratis hefte, hvor jeg forklarer hva lavkarbo er. Gir deg en ja liste og en nei liste på mat. Du får et eksempel på en typisk dag med lavkarbo mat, og litt generell og nyttig info.

Har du lyst på dette digitale heftet, som jeg tror kan være svært så nyttig for spesielt nybegynnere og nygjerrige. Ja, da kan du skrive en mail her (link) hvor du ber om å få tilsendt gratis lavkarbohefte med informasjon. Det er selvsagt 100% gratis, uten en eneste forpliktelse.

Jeg håper og tror at det kan være opplysende og fint, at det virkelig kan gi deg en bedre forståelse for hva lavkarbo er 🙂

Alle fortjener muligheten til bedre helse!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s