Hva kan jeg hjelpe deg med?

/inneholder reklamelenker til egen nettbutikk/

Jeg blir ganske ofte spurt om hva jeg kan tilby av kostholdsveiledning og ikke minst priser. Pris er viktig for de fleste, og det forstår jeg godt. Jeg prøver å ha så bra priser som det er mulig å gjøre det, på den måten tenker jeg at jeg kan hjelpe flest mulig 🙂 Det er jo det jeg brenner for, hjelpe flest mulig andre i gang og i mål. Det varierer hvor lenge jeg har en kunde, noen føler dem kun trenger en starthjelp til å forstå. En kostplan over 10 uker for eksempel, så fortsetter dem på egenhånd. Noen følger jeg opp lenge, så det varierer veldig 🙂

Siden en del sliter litt med å vite hva som er riktig for dem, tenkte jeg at et innlegg hvor jeg forklarer mer om hva jeg tilbyr og link til hvor du gjør bestilling er på sin plass. På den måten kan du jo enklere finne ut om noe av det kan være noe for deg, og nå har jeg også egen FB-gruppe spesielt for mine kunder. Det er supert samhold, og folk er generelt flinke til å støtte og motivere hverandre 🙂 En kveld i uka går jeg live i gruppa, det varierer litt hvilken dag det blir. Det er ikke alltid ting blir som man har tenkt med liten i hus, men en livesending i uka er fast på kveldstid.

10 ukers kostplan med gratis bok i posten! Kun kr. 250,- (50 kr. ekstra for fraktkostnad). Kostplanen er laget for å komme i ketose, og det er til og med resultatgaranti på den. Om du følger opplegget/planen og ikke går ned i vekt, får du pengene tilbake (200 kr. for planen). De fleste går ned mellom 5-10 kg på denne planen, men vær obs på at det er individuelle forskjeller. Maten kan du kjøpe på helt vanlig matbutikk, den er ikke tidkrevende eller vanskelig å lage. Det følger også med handleliste som du kan skrive ut, for å gjøre det enklest mulig for deg. Den populære boostmenyen er med i denne pakken her, samt 9 uker med strikt lavkarbo. Tilbakemeldingene fra kunder er at den er svært enkel å følge, gir gode resultater på både vekt og helse og ikke minst at maten smaker godt. Veiledning følger med i prisen, du kan spørre meg 1 til 1 på mail eller i FB–gruppa. Du kan også kjøpe kun kostplanen for 200 kr. alle kostplaner blir sendt på mail på PDF-fil. Bestilling HER (adlink)

LCHF boostmeny 1 uke! Kun kr. 89,- Det er også mulig å kun kjøpe den populære boostmenyen, den har max 10 gram karbohydrater pr. dag. Kroppen kommer raskt i ketose, og du blir kvitt søtsuget. Mange får en skikkelig kickstart med denne. Personlig anbefaler jeg heller 10 ukers plan, siden 1 uke er litt kort i og for seg. Iallefall om du er ny og vil ha hjelp til å komme i gang. Vær også obs på at jeg innimellom kjører gratis boostuker, slik at det er mulig å prøve opplegget gratis for å se om det er noe for deg. Jeg skal snart ha ny runde om ca. et par uker, men info om påmelding der kommer senere. Vil du bestille og prøve nå med en gang, kan du gjøre det HER (adlink). Veiledning er selvfølgelig med i prisen.

Ketoseguiden! Kun kr. 189,- Dette er min bestselger, liten bok om ketose enkelt og greit. Den blir sendt i posten, frakt er inklusiv i prisen. Den inneholder kostplan for 5 uker, men også mange gode oppskrifter på frokoster, lunsjer og middager. Selvsagt lagt opp for dem som øsnker vekttap med ketose. God mat, noe for enhver smak. Mange foretrekker å ha en bok å lese i. Den kan bestilles HER (adlink, bla deg litt nedover på siden du kommer inn på). Veiledning er selvfølgelig med i prisen.

Familiekurs! Kun kr. 209,- Dette er definitivt for deg som trenger råd for å bli sunnere som en familie, dette kurset er trykket som bok. 12 uker, med mye læring og gode tips. Middagsforslag for 4 uker, som passer hele familien. Gode tips til helgekos, noen oppskrifter osv. Dette kurset er tilrettelagt for at det skal være superenkelt, perfekt for et travelt familieliv. Bestilling HER (adlink, bla deg litt nedover på siden du kommer inn på). Veiledning er selvfølgelig med i prisen, frakt er også inkludert.

SUPERDEAL! Kun kr. 699,- Dette er omtrent «gitt bort», men denne dealen er definitivt for deg som har prøvd og feila mange ganger. Du som har lyst til å lykkes, men trenger hjelp for å få det til. Hjelp og støtte over et helt år, kan være løsningen. 699,- for et helt år er virkelig en god pris. Men hva får du? Jo, du får hjelp av meg et helt år, du får tilsendt 3 bøker i posten. Du får hjelp med kostplaner om du ønsker det, du får veiledning via mail og i FB-gruppen. Dette er for deg som virkelig mener alvor med en varig endring, men som samtidig vet at det tar tid og at det er godt å ha støtte og hjelp på veien. Dette er virkelig min beste pakke, for deg som ønsker å gi deg selv en ordentlig sjanse. Kan bestilles HER (adlink). Veiledning i 1 helt år!

Dette er mine beste tilbud, jeg har også mulighet for telefonkonsultasjoner, for dem som foretrekker å prate direkte med meg. En konsultasjon varer i ca. 30 minutter (første gang opp mot 45 minutter). 1 konsultasjon alene koster kr. 500,- Ved kjøp av pakke på for eksempel 4 stk. er prisen 1700,- så da får du litt rabatt. Avgjørelsen på om du ønsker pakke eller ikke (anbefales, siden det er begrenset hva man får jobbet med på en samtale uansett), kan du ta når 1 konsultasjon er gjort. Om du ønsker telefonkonsultasjon, skal du sende meg en mail HER (link) og skrive at du ønsker konsultasjon med meg. Så avtaler vi tid for første samtale. Samtale enten via facetime så du kan se meg, eller via vanlig samtale pr. telefon.

DSC_0992

Jeg er uansett klar for å hjelpe deg, om du er klar selv 🙂 Om du trenger faktura kan jeg lage det, da tar du kontakt HER (adlink) og skriver hva du ønsker å kjøpe og postadressen din om det er bok du vil ha.

Jeg har også en vippsGO butikk, hvor du kan legge inn bestilling. Da kan du gjøre det på denne måten her.

img_3445

Ellers er det bare å spørre, men jeg håper dette innlegget her var oppklarende 🙂 Det er mulig jeg kommer til å lage et nytt online kurs etterhvert. Men det vil det isåfall komme mer info om etterhvert.

Ønsker deg en fortsatt god kveld! Skulle det være noen tvil om det (hender jeg får spørsmål), så er jeg utdannet kostholdsveileder 🙂

img_2001

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s